kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 markası:SURECOM EP-320X-S 100/10M Ethernet PCI Adapter ancak son günlerde devamlı kopup duruyor ağ bağlantısı sonra bilgisayar kendi otomatik bağlıyor ama 10 dakka sonra gene kopuyor falan anlamadım ethernet kablosunda mı bir sorun var ? yoksa kartta mı bir sorun var ? birde driveri silip baştan yükliyim diyorum windows xp kendisi asound ethernet diye bişey buluyor(o da bağlanmıyor sınırlı internet bağlantısı diye) onun dışında disketten yükeyemiyorum bunu zırt pırt gidiyor bunu yazarken bile gitti mesela lütfen yardımcı olun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Msn bile bağlanmıyor çıldırmak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bios'a gir, fireware ve varsa ikincil ethernet kartını iptal et. sonra yeniden dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 AYNI karttan bendede wardı http://list.driverguide.com/list/company1001/index.html şurdan driveri ındır ama uye olman lazım yanlız yuklemeden once kartı sok tekrar tak aygıt yonetıcınden de kaldır donanımı sonra yukle duzelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya zaten süper yavaş çalışıyor iyice uyuz oldum yurt dışı çıkışlarında sorun mu var 10 saattir üye olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yok olmuyor senin dediğini de yaptım gittim ethernet kartı ve kablosu aldım tek tek denedim acaba sorun kabloda mı değil mi diye yine kesiliyor deliricem ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar