camoka Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya oyunca granede varmı arkadaşlar eskiden commandolar kullanıyordu sanki? ne oldu duruyor mu halen? lavrance varsa yapsana dostum bana şöle kallavi bombalar..patlatayım ne var ne yok ortamda :) mando lazım.. bl ve plc olupta vermeyen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kullanabiliosun... bn bi ara proton grenade kullaniodm 1100kusur dmg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 benim evde zamanında mir in yaptığı milyon tane imperial detonator var ama evin anahtarı kimde? bendee:) senin admin olduun evde yok ama camoka gelince veririm sana öss sınavlarımda bana başarı dileyin gelmemi istiyosanız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 SWG server larında en çok bomba üreten biri varsa o da mir dir. Bizim evlerde ihraç fazlası bomba olması lazımdı:D bakarım bi ara senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 akse online yakalasam seni alırımda :) neyse girmiosun bu aralar pek.. mir şu anda gerçek bomba görmüştür..gelince dahada geliştirebilir bombalarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar