DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Herkese selam, Geçenlerde bi bio engineered razor cat aldım fakat skillim yetmediği için tame edemiyorum. Bilen var mı: Razor cat tame etmek için min. hangi CH skilleri gerekiyor? Aranızda master ch olan var mı Eclipse'de? Tüm commandları öğretebilecek birini arıyorum... Teşekkürler,[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben de bi r5 unit aldim her dedigime ? diyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: unity100, 09 September 2003 13:47 tarihinde demiş ki: ben de bi r5 unit aldim her dedigime ? diyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Robotlarla ilgili Biander'e sorabilirsin, experimiz o :)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Radial Barda cikan Komut listesinde ,örnegin follow'a tikladiginda "takip et","gel","follow" gibi istedigin bi komutu yazarak droidine ogretmiş oluyosun. Ögrettigin komutu soylediginde pet seni takip eder. Yok sorun bu degil ben zaten bunları biliyorum diyosan yeni pil tak droidine :).[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 followa tiklayinca ? diyor radial menude.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mühendis, Novice CH oldum diyosun hala şu soruma bi yanıt bulamadın. Çıldırıcam valla 9k verdim hayvana kullanamıyorum... :([hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 09 September 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: unity100, 09 September 2003 14:31 tarihinde demiş ki: followa tiklayinca ? diyor radial menude.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Followu tıkladıktan sonra follow için hangi komutu kullanmak istiosan onu yazmalısın mesela, "gel" dersen onu kaydedecek ve her gel dediğinde seni takip edecektir... Konu biraz sapmaya başladı droidlere girdik, komut vermeye falan... Yok mu hiç Türk Master CH yaa??? Mühendisin master olmasını beklersek yandık valla...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Follow'a tikladiktan sonra olay soyle gelişiyor. Droid : ? Kişi : Gel bakiyim Droid : ! ! demesi, komutu ogrendigini gosterir bundan sonra her follow Gel Bakiyim deyişinde droid seni takip edicektir.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 09 September 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Benim MCH olmama az kaldi, ama Eclipsede degilim :p Razorlarin CLsi hic fikrim yok, ama buyuk ihtimal CL15den yuksek, 16-25 arasi olabilir. Bu yuzden Management4 olmayan birisi tamelese bile sana transfer edemez, kendin Tame/Train1 alinca deneyebilirsin.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Chrysaor, 09 September 2003 18:57 tarihinde demiş ki: Benim MCH olmama az kaldi, ama Eclipsede degilim :p Razorlarin CLsi hic fikrim yok, ama buyuk ihtimal CL15den yuksek, 16-25 arasi olabilir. Bu yuzden Management4 olmayan birisi tamelese bile sana transfer edemez, kendin Tame/Train1 alinca deneyebilirsin.[hline]O_o Tame 1 var suan, train 1 de alirsam olur mu acaba?[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Tame train olmadan ise yaramaz, her zaman ayni anda goturmen lazim 2 skilli. Saglikli ve kolay CH xp sekli: Man1-2-3 Tame1-Train1-Tame2-Train2-Tame3-Train3 Empaty1 Tame4-Train4 Man4 Empaty2-3-4[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tame hayvanı tame etme ihtimalini yükseltiyor trainse komut öğretmene yarıyor öğrettiğiniz her komutta extra exp alıyorsunuz[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Yanıtlarınız için çok teşekkürler... Dün akşam Dathomir'e yapılan avda starportta bi master ch ile karşılaştım. Rica ettim saolsun bütün komutları öğretip bana geri verdi "Flare"i :) Dathomir'e giderken yoldan bi de kahmurra (Razor :)) almıştım onu da tameledi... Gaza geldim eleman bana bi tane rancor satıcaktı. Ama skill yetmiyo tabi... Rancor yönetmek için minimum Taming 4 gerekiyomuş, doğru mu??[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: DA2019, 10 September 2003 10:50 tarihinde demiş ki: Yanıtlarınız için çok teşekkürler... Dün akşam Dathomir'e yapılan avda starportta bi master ch ile karşılaştım. Rica ettim saolsun bütün komutları öğretip bana geri verdi "Flare"i :) Dathomir'e giderken yoldan bi de kahmurra (Razor :)) almıştım onu da tameledi... Gaza geldim eleman bana bi tane rancor satıcaktı. Ama skill yetmiyo tabi... Rancor yönetmek için minimum Taming 4 gerekiyomuş, doğru mu??[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger, Eclipse gnraled rancor icin dogru, regular rancor icin yanlis. regular icin master olman gerekiyor.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Gnarled rancordu... Vitalitysi 98/100 diye 20k dan satarım diyodu, bana biraz fazla geldi ama piyasa nasıl bilmiyorum tabi...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bu arada rancorların içinde hangisi en güçlü?? Ancient Bull Rancor Bull Rancor Enraged Bull Rancor Enraged Rancor Gnarled Rancor Mutant Rancor Nightsister Rancor Singing Mountain Clan Rancor Rancor... Oyundaki en güçlü yaratık sizce ne??? Biz Naboo'da bi Peko Peko Albatros avlamıştık, 20k HAMlı. Kimodan daha çok zorlamıştı...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: DA2019, 10 September 2003 18:10 tarihinde demiş ki: Gnarled rancordu... Vitalitysi 98/100 diye 20k dan satarım diyodu, bana biraz fazla geldi ama piyasa nasıl bilmiyorum tabi...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse bi dakka ya server kettemoor'muydu? bende gnarled'imi 20k dan satiyorum ve vitalitysi 98 lol. hmm fiyat olarak pahali mi bilemicem cok aktif bi ch belki daha ucuza satabilir (baby iken 10k gibi) ama 20k fena fiyat degil 500 dmg 10.800 ham'i olan bir yaratik icin. (resistlerden bahsetmiyorum bile) Endor'da tek missionda cikartir parasini.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hehe hayır, server Eclipse... Türk olsa zaten anlardı 15 tane DL üyesi birbirimize bağıra çağıra ("Ya görevleri hangi yönden aldınız? Kaç Klık? Cloning nerede??" :-) ) starportta dolanıyoduk. Baby rancor almak daha iyi diil mi? Bi kaç gün beklersin, büyür... 20k ya bi tane alacağına 10 kdan 2 tane almak daha mantıklı...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 10 September 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: DA2019, 10 September 2003 18:28 tarihinde demiş ki: Hehe hayır, server Eclipse... Türk olsa zaten anlardı 15 tane DL üyesi birbirimize bağıra çağıra ("Ya görevleri hangi yönden aldınız? Kaç Klık? Cloning nerede??" :-) ) starportta dolanıyoduk. Baby rancor almak daha iyi diil mi? Bi kaç gün beklersin, büyür... 20k ya bi tane alacağına 10 kdan 2 tane almak daha mantıklı...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 10 September 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] aslinda CL45 gnarled'i (regular CL50) kontorle debiliyosan satin almak yerine tame etmeni tavsiye ederim (evet en fazla bikac yuz kere olursun, baby olur ugrasir dururusn) boylece o rancor senin icin cok daha degerli olacaktir.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bildigim kadariyla sadece Gnarled ve regular Rancorun babyleri var. Digerlerinin varsa bile prepatchtirler, cogu baby spawnlarini nerflediler, mesela artik frenzied graul yada webmaster bebekleri spawn olmuyor. Satin aldiginiz petleri eger tameleyemiyorsan kullanamazsin, bosuna almayin. Rancor icin min 4/3 lazim.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 araya sıkıştırıyım hemen :) bazı rancor ve graulları görüyorum sahiplerinin yanında neyse boyları aşırı büyük. ama bazıları o büyüklerin yarısından bile ufak nerdeyse bunun nedeni nedir? ( karşılaştırdıklarımın hepsi büyümüş haldeydi baby değildi yani )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 O boyutlar sahiplerinin onlara iyi veya kötü bakmalrından dolayı öyle oluyo[hline]: ) ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hakikaten hayvanları daha çok beslemek ve devamlı trick yaptırmak daha mı iri olmalarına yol açıyo???[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Tam emin degilim ama sanmiyorum oyle oldugunu, gecen 3 tane pet tameledim, devamli 2siyle oynadim digeri datapadden hic cikmadi nerdeyse, simdi hepsi buyuduler ve ayni seviyede boylari. Ama boy farki oluyo petler arasinda, bende dikkat ettim. Gecen bir MCH full grown gurreck gosterdi, diger gorduklerimin yarisi kadardi.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar