LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ea da kuvvet sabit deniliyor harekette .EA da kuvveti oluşturan kuvvet Coulomb çekimidir. Cisim B ve C de toplam kuvvet FnetC = FnetB olmalı.ama neden bunu sağlamıyor ? http://img457.imageshack.us/img457/9250/adsz3hi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 moderatorden topici silmesini istiyorum konu dışına açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çok karışık yazmışsın ve sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım.daha açık ve net yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 diyomki elektrik alandaki kuvvet sabit degil gibi gözüküyor. Cisim farklı noktalardayken toplam uygulanan coulomb kuvveti değişkenlik gösteriyorki buda cismin üstündeki net kuvveti etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 o diilde abi izmirli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 iyide b ve c deki elektriksel alan eşit değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 çok seviyorum şöyle kuralları çürüttüğünü düşünüp heyecanlananları ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sürtünme magnetik ve elektriksel alan kuvvetleri bazen ihmal edildiğinden %100 doğru cevabı bulamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar