umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 arkadaşlar ben internetten radio dinliyorum bunları nasıl mp3 olarak kaydedeceğim bilen varmı bi sorum daha vardı bu winamp radyolarından birini açıyorum sonra başka bir radyoyu açıyorum ama önceki kanal playlistten siliniyo bunu nasıl önleriz yani ben bi playlist yapacam onda sadece internetten dinlenen radyolar olacak 100 tane misal ...::TEŞEKKÜRLER::... not:: bu kayıt olayıyla onceden topic açılmış olabilir ben arayacağim kelimeyi doğru seçemedim heralde ben bulamadım o yüzden bi kızgınlık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 up upup upupupup upupupupupup upupupupupupupup upupupupupupupupupup upup upup upup upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43967[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar