SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Hani bilirsiniz şu dönen çubuk bide 6 tane tuş (kofta sadece 4 ü çalışıyor) Bundan lazım bana PS2 ve PC olması pek önemli değil 2 tane bir arada ( 2 kol 12tuş +2 start tuşu) veya teker teker olması öenmli değil. İstanbulda varmı bunu satan yerler veya nette bir el atarsanız çok makbule geçecektir sağoulun... Edik: ben bunu neden buraya yazdım birileri taşıyabilirmi ???????? [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 15:38 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yazıcıoğluna baktınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ehh adamlara gidip ateri kolu varmı diyecem onun daha spesifik bir adı yokmu (yanlış kelimemi kullandım ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 joystick diyecektin sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hayır yav tam jotstick değil işte böyle o makinalardakinin aynısı olacak (joystick deyince pek çok şeye giriyor). Dövüş oyunları falan için çok rahat oluyor o kollar (ya gerçeği HimuraKenshin beni yendide kola alışıp onu yenmek istiyorum. Yenilen pehlivan hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gamepad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yep gamepad biraz uzak alakalı bir konu buldum ben :) http://forum.paticik.com/konu.php?id=150450 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 atari kolu bulunmaz atari kolu doğulur şaka bi yana yazıcıoğlunda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 similasyon joystick i olabilirmi? Küçüken microsoft un bir similasyon joystick i vardı paso mortal combat oynardım diğer joystciklere göre çok daha rahat kol fln daha hızlı manevra kabiliyeti daha güçlü fln :) joysticklerin hidrolik olanı gibin bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gamepad baska , bundan 6-7 sene once piyasaya cikan pclerde dovus!!! oyunu oynamaya elveren kutukler baska . mortal combatin cok guzel bir serisi cikmisti pcye zamaninda hala kabuslarini gorurum . ayni klavyede sabaha kadar 2 kisi kapistiginizi hayal edin mortal combat king of fighters samurai shadown vs . iste bu cihazin degerini anlayin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bursa da macir pazarında mutlaka vardır. ama gelirsen oraya kadar:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar