Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atari kolu nerden bulunur???

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Hani bilirsiniz şu dönen çubuk bide 6 tane tuş (kofta sadece 4 ü çalışıyor) Bundan lazım bana PS2 ve PC olması pek önemli değil 2 tane bir arada ( 2 kol 12tuş +2 start tuşu) veya teker teker olması öenmli değil.

İstanbulda varmı bunu satan yerler veya nette bir el atarsanız çok makbule geçecektir sağoulun...

Edik: ben bunu neden buraya yazdım birileri taşıyabilirmi ????????

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 15:38 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yav tam jotstick değil işte böyle o makinalardakinin aynısı olacak (joystick deyince pek çok şeye giriyor). Dövüş oyunları falan için çok rahat oluyor o kollar (ya gerçeği HimuraKenshin beni yendide kola alışıp onu yenmek istiyorum. Yenilen pehlivan hesabı)
Sosyal ağlarda paylaş

similasyon joystick i olabilirmi? Küçüken microsoft un bir similasyon joystick i vardı paso mortal combat oynardım diğer joystciklere göre çok daha rahat kol fln daha hızlı manevra kabiliyeti daha güçlü fln :) joysticklerin hidrolik olanı gibin bişi :D
Sosyal ağlarda paylaş

gamepad baska , bundan 6-7 sene once piyasaya cikan pclerde dovus!!! oyunu oynamaya elveren kutukler baska .

mortal combatin cok guzel bir serisi cikmisti pcye zamaninda hala kabuslarini gorurum . ayni klavyede sabaha kadar 2 kisi kapistiginizi hayal edin mortal combat king of fighters samurai shadown vs . iste bu cihazin degerini anlayin .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...