Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ilk olarak apti tekrar turuncu olmuş kutlarım simdi sadede geleyim. geçen günlerde donanım bölümünde www.hepsiburada.com daki 1 ekran kartı vardı (anakartım eski oldugu icin aradıgım cinsten cok ii bi kart) bende bunu(oradaki 128 i yerine 256sını, 4$ fark vardı) almaya karar verdim. siparişimi yaoptım. yarın havale göndericem. yanlız hayatımda ilk defa havale yapacagım için ne denmelidir, nasıl yapılır, pul almaya gerek varmıdır vb bilmiorum. kısaca bi açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öncelikle alacağın ekran kartının orada olup olmadığına iice bak istersende sor. sonra buraya gelipte 2 günde göndereceğiz dediler ama 1 hafta oldu hala yok deme. yani iice araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bankaya havale yaptırıcam diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hmm tmm geffen saol. pul vs almama gerek yok demi? @renegade: bidolu.com oalyını gördükten sonra iice araştırdım merak etme ama ginede düşündügün ve uyardıgın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Havale http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?id=37&type=0#19 Pul falan gerekmez. Gir bankaya söyle ama havale ücreti alabilirler. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:04 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 havale yapacagin hesap numarasini alip en yakindaki hesap numarasi sahibi banka subesine gideceksin . daha onceden hazirlayip istedigin herhangi bir cebe sikistirmis oldugun para tomari bir elindeyken hesap numarasi yazili kagidi veznedara uzatip havale yapacaktim diyeceksin . gerisi kendiliginden gelir zaten . bunun disinda banka sirasinda nasil on gecebilirimle ilgili daha onemli tuyolari almak istersen haberim olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 peki postaneden bankaya havale oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 banka sırasında, sıra numarası veren makinanın yanındaki ufak çöp kutusunu şöyle çaktırmadan süzüp yoğun zamanlarda yüzlerce kişinin önüne geçebilirsin. o çöp kutusundan ne cevherler çıkıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bide son soruma cevap verseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hayır postaneden bankaya havale olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hmm ok. peki simdi fortis bakin xxx sube xxx hesabına havale yapmam lazım ancak buludnugum sehirde fortis bank yok. kendime ait hesabımın olmadıgı bir başka bankadan bu bankaya havale yapabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hadi beyler önemli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 beyler bana acil cevap lazım bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eft ile yaparsın fakat elden sakın yapıyım deme yapıkredi elden 18 ytl alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bankamatikten filan yap veya internet şifresi alıp online havale yap onda 50 kuruşmu ne alıyo bankalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ptt subesinden yaparsin en az masrafla . bunun disinda istedigin bankadan istedigin banka hesabina havale masrafli oluyor , herhangi bir bankadan isme yollarsin adam gider o banka subesinden alir parasini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 garanti bankasının adana da bir şubesine havale yapmam gerekiyor, ne önerirsiniz? atm ya da online havale iyi diyorlar da, garanti'de hesap açınca hem hesap açma hem de yıllık işletim ücreti alıyorlar adamı resmen soyuyorlar. ama en yakın garanti şubesi de evime 50 metre yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar