Arloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Türkçe - İngilizce cümle çeviren bir program veya site biliyor musunuz? Hızlıçeviri gibi bir şey hatırlıyorum fakat denedim bulamadım siteyi.
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bunun yapan değişik programlar var ama hiçbirinden tam performans alamazsın
unac Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 346538576365835983 kere açıldı be kardeşim.yeter ama.cümle çeviren adam gibi yok diyoruz.
Arloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @Unac cümle çevir diye aratırsan paticikte 4 tane topic bulucaksın benimkisi ile beraber.1 tanesi zaten almanca çeviri için sorulmuş onuda çıkartırsan benimkisi hariç toplam 2 topic açılmış.2sindede düzgün çeviri yapabilen bir program adı verilmemiş.proçeviriyi beğenmemişler.bende topic açıp sordum, beğenmiyorsan mesaj atmak zorunda değilsin. @fast ben arkadaşım için soruyorum zaten evet çoğuda belli kalıplar veya cümleler içinde çeviriyor.1e1 düzgün çevirebilen bende bulamadım yinede sağol cevap için...
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bi yerlerden bulmuştum ama nerden bilmiyorum Sözlük diye bi ismi vardı programın. TR - EN EN - TR cümle çevirisi yapıodu ama çok yarım yamalak yapıodu.. o yüzden en iisi sarı ufak sözlüklerimiz...
Öne çıkan mesajlar