LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 geçen gün şifremi ress ledim. bunun için yeni msn açmıştım ama msnmi güncellemedigim için galiba şifrem gelmedi. şifremi nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Eğer kastın msn ise www.passport.com adresine girip şifreni ordaki bilgilerden yararlanarak alabilirsin. yada şifremi unuttum kısmından gizli soruna cevap vererekte alabilirsin. Fakat bahsettiğin ne tam olarak anlamadım :S [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 14:31 tarihinde, independent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 online GM Bulup konusursan sana yardimci olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ne yazık ki yapıcak bişe yok :/ Yani ben bi çözüm bulamadım. benim başıma da gelmişti öyle bişe. Anca GM ile konuşursan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gizli sorumu bilsem apma şu paspordan denemek isterim başka bir yolu yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tr_Koray_Fb Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 En iyisi gir eski bir charla gm ile konuş.Benim bi arkadaşım o şekilde alabildi şifresini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ıd ve mail adresim oluyo ama gizli sorumu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gm ile knight forumdan konuşabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tr_Koray_Fb Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ümit senmisin la _? Yoksa gine ağabeyinmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ikimzde burdayız www.parport komdan nasıl bulabirimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 nabcan len bırak oyunu anca stres yapıyo stres alcagına kafasını buluyo adamın hazır boyle olmusken bahane olur bırak gitsin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tr_Koray_Fb Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bak en iyisi gir eski bi charınla gm le konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gmyi nasıl bulcam ve ne yazıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 KonuyLa iLgisi yok ama Thursday, July 28, 2005 11:18 AM Hangi Ay Hangi Gün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 www.pasport .com dan nasıl bulabilirim şifremi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 24:00-02:00 arası blackwinds online oluyo genelde a1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tr_Koray_Fb Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lord_rogue gir a1'e blackwings yazzzz .. Eğer ordaysa konuşursun yoksa ____bekle. Adam Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tr_Koray_Fb Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pardon blackwinds :/ yanlış yadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 saolun ama www.pasport.comdan ögrenemezmşyşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Şöle bişey mümkün mü diye size soracam...Oyundayım hiç bir sorun yok....Ölüyorum Ve ress bulmak için a1 yapıyorum..Ama oyun hata verip kapatıyo ve akabinde tekrar oyuna girmek için şifremi yazıyorum..Sonuç İnvalid password..Hack mi yoksa salak oyunun bi hatası mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar