Cintonik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Var olan filmimi ve altyazmı direk entegre ederek mesela dvd ye taktıgımda filmin direk altyazılya çıkmasını saglamak istiyorum.O yuzden filme nasıl entegre edebilirim altyazıyı. daha sonra dvd ye çekip izlerken direk alt yazılı çıksın diye.Saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 dvdde niye yapıyosunki onu vcd olsa da neyse de.... cevabına gelince, video edit programları yapabilir http://www.google.com.tr/search?q=inject+subtitles+to+the+movie böylede bişey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 aydınlandım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 google'da "embed subtitles to dvd" diye aratırsan bulabilirsin. ilk sayfadaki sonuçlar bile yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benim istedigim dvd ye aktarmak degil bilgisayarda varolan filme entegre edip filmi cd ye veya dvd ye yazdıgım zaman bi yerde izleme durumu olunca otomatikman çıkması olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bi yardım şeysi yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 virtual dub ın subtitler diye bi filtresi var, işine yarayabilir ama kabul ettiği alt yazı formatı azdı galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Umarım ingilizcen vardır. http://www.divxland.org/permanentsubtitling.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 .sub uzantısını kabul ettigini soyluyo ama sitesinde kabul etmiyo denedim olmadı.saolun genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar