Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

artık oyunlar niye monitörümü sevmiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar benim sorunuma bi el atın yeni win xp pro yükledim pc ye ekran 85 herzde 32 bitte ve cillop gibi gösteriyor.Herhangi bir titreme vsd yok yani

ama gel birde jk jedi academy 'İ gör oyunu açınca titreşimler bariz olarak belirginleşiyor cs içinde aynı durum geçerli ama...

thps4 te hiçbi sorun yok .Anlayamadın gitti sorun nerde ve nası düzelticem...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
©Malkor® (11:11 PM) de demişki :
top gobek adım
Mesaj tarihi:
geforce4 mx 440 128 ramlı ekran kartından sorun olacağını sanmiom
monitörde phikips 107E[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
kartın son sürümünü indir.
olmadı 85 herzi 60 a düşür öyle bir dene.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.

[Bu mesaj bahadir tarafından 12 September 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
detenatorde son sürümde...
dediğim gibi thps4 te hiçbi sorun yoq hatta tv kartıyla tv seyrederken bile hiçbi sorun yaşamiyorum..[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
ehue oldu 60 a düşürünce ama görüntü kalitesi gitti neyse ...

şimdi ben bunu 60 ta çalıştırınca bi zarar gelmez demi monitöre?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
evt son surumunu indir birde ole dene birde dikey zaman limit kapalı mı acık mı die bi bak derim.

[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.

[Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 12 September 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
60 ta çalıştırırsan hiç bir hasar vermezsin merak etme.
ama monitörün desteklediği maximum hertz den yukarı çıkma sakın.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
  • Yeni Oluştur...