senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya arkadaşlar benim sorunuma bi el atın yeni win xp pro yükledim pc ye ekran 85 herzde 32 bitte ve cillop gibi gösteriyor.Herhangi bir titreme vsd yok yani ama gel birde jk jedi academy 'İ gör oyunu açınca titreşimler bariz olarak belirginleşiyor cs içinde aynı durum geçerli ama... thps4 te hiçbi sorun yok .Anlayamadın gitti sorun nerde ve nası düzelticem...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu ©Malkor® (11:11 PM) de demişki : top gobek adım
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ekran kartın nedir? onu belirt çözüm getirelim ona göre.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 geforce4 mx 440 128 ramlı ekran kartından sorun olacağını sanmiom monitörde phikips 107E[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kartın son sürümünü indir. olmadı 85 herzi 60 a düşür öyle bir dene.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj bahadir tarafından 12 September 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 detenatorde son sürümde... dediğim gibi thps4 te hiçbi sorun yoq hatta tv kartıyla tv seyrederken bile hiçbi sorun yaşamiyorum..[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehue oldu 60 a düşürünce ama görüntü kalitesi gitti neyse ... şimdi ben bunu 60 ta çalıştırınca bi zarar gelmez demi monitöre?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evt son surumunu indir birde ole dene birde dikey zaman limit kapalı mı acık mı die bi bak derim. [hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 [Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 12 September 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 60 ta çalıştırırsan hiç bir hasar vermezsin merak etme. ama monitörün desteklediği maximum hertz den yukarı çıkma sakın.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Öne çıkan mesajlar