Breedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Hunterla nerede hızlı ve etkili farm yapabiliriz... Yapamazmıyız :P [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 15:07 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ben feralastaki harpylerden kesiyorum cikan magewaveleri heavy bandj yapip satiyorum eger skining varsa hyvanlardan cikardigin derilari ahde sata bilirsin -ki iyi para ediyor ahde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Skinning ve Mining varsa Burning Steppes muhteşem bi mekandır. Hem toryum, hem dark iron ore, hem black dragon scale, hem bilimum gri silahlar, hem de rugged leather gibi şeyler düşer. Efsanedir. Yeşil ve mavi itemlar da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Azshara'daki Blood Elfler Deadwind Pass'teki ogrelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Auction house farmla ucuza al pahalıya sat en iyisi ama biraz sermaye lazım ben 9 g a staff of jordan aldım 97g a sattım misal 1 ay önce felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 amagad 9g staff of jordan mı? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o DW balı başkasına olmaz yani ona özel öle gördü şanslı herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 azshara da 35,74 civarı lake mennar ın orada blue dragonkinler var.. çoğu caster ve 51 elite olduklarından , hem 60 levelda tüm ataklarını resistliyorsun , hem acaip kolay ölüyorlar , hemde skinning varsa bilimum blue dragonscaleler rugged leatherlar düşürüyorlar... arkadaş geçenlerde sabah girdi akşam çıktı 200g yaptı dragonscale satışı + 2 blue rare sayesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar