Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Murtaza Reloaded ( PK movie :P )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HevesLendim Bende Çekim bi :D aaa Sitede iLerLeme Var Büyük harf Sorunu çözüLmüş renk geLmiş :D

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 14:21 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ahuhah süfer olmuş =)

Mage'lere acıdım valla, pıtır pıtır kaçıolar hheh.Müzik de süfer olmuş.

Hümiiğt! Animasyonlarına bitiorum! İlk kısa metrajlı filmin hayırlı ossun =P

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:20 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@ murtaza
Müzikler çok ii seçilmiş ve duruma göre zamanlanmaları da güzel 1 ayrıntı. Pk ya gelince video nun en sonundaki 2v1 i zevkle izledim ama sanki 1 önceki movie daha ağır basıor, pek tabii ki bu benim düşüncem.
Mesaj tarihi:
Biçok videonu izledim Murtaza. 7-8 olmuştur. Ama bunu seyir açısından en vasat, oyun açısından 2. , 3. sıraya koyabiliriz...

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 12:08 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dıablo noldu 1vs 1 bu arada erın senmısın ? yane azraıl720 olarak

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 16:28 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
+ dıabloque sen programmı kullanıosun yoksa program gıbımı wuruosu :)) ben classic le oynarken bi combo yapıosun anlamıorum ama sana spıke trust attımmı yatıosun :))
Mesaj tarihi:
bu arada movie de bişey dikkatimi çekti. lamiaların orda murtazayı kovalayan sinlerden ata_turk, glitch yapıor! lol ii yakalamışsın. Bunu yapanlara kılım zaten, pc yamuk olmasa frapslıcam alayını offical foruma upl.
  • Yeni Oluştur...