Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 heyşeyin fazlası zarardır yani gerke yok[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 iki göz iki kulak hepsi kullanılıyor fakat sen bir böbrekle yaşamaya devam ederken digerinin eksikliğini hissetmiyorsun.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya bana ne böbrekten. Şu anda söz konusu testis :-P[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ayrıca ben testisimin yokluğunu hissedebilirim :)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evet eline şöyle dolu dolu gelmeli,1 tane yetmez olm düşün , normalde 5 dakka ara veriyosan, 10 dakka bekliceksin tekrar yapmak için , ohooo=) karar veremedim hala ya, tekrarlama olasılığı olmasa tamam , ama o girince işin içine kararsız kalıom, olduğu zaman mnyk ağrı yapıo, ama mast. a engel değil, hiç deolmadı..ilginç biraz benimki..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Öne çıkan mesajlar