Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eski directximin yerine(8di ama tam hatırlamıyorum sürümünü)9.0 yükliim dedim ve yükledim(ekran kartım gf2 mx 400) ilk önce 9.0a yükledim ve oyunlarımın hiçbirinin çalışmadığını gördüm dxdiag dan test yaptım ve bütün directx testlerinde sorun verdi.Hiçbir oyunun çalışmıyor anca glide ile açabilyorum oda 30 oyundan biri çalıştırılmadan glide ile açılıyor.Anlıyacağınız zor durumdayım,birkaç kişiye özel mesajda attım.Ne olur yardım edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 nette dx9.0 u unninstall yapmak için bi kaç prog var zamanında bende silmeye çalışmıştım ama ne yaptıysam olmadı. bende bilg i win2000 cd si ile açıp format atmadan sadece windows u silerek (program files klasorüde silinmedi) windowsu baştan kurmuştum. nette bulacağın dx9 uninstall programları işe yaramazsa format atmadan sadece windows u baştan kurarak dx8'ine kavuşabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 win. xp kullanıyorsan dedigin gibi dirextx kaldırabilecegin programlar var ama eger 98 kullanıyorsan format atmadan makinenden kaldıramassısn directx 9.0. directx 9.0 bende denedim ve gercekden cok kotu geldi. kimsenin kurmasını tavsiye etmem kendi gorusum belki makinesinde duzgun bir sekilde calısanlarda olabilir.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 98 kullanıyorum :( ama formatta atamam ne olacak benim halim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bana o kaldırıcılardan birinin adresini verirmisiniz?bi deniyim olmazsa cdden reinstall çakarım windowsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 win98 i cdden reinstall edince programlarım gidiyor mu;? yoksa hiçbişey yapmadan direk devammı edecem?bide favoritelar onlar gidiomu?(favoritalar gidiyordur kesin :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hic deneme derim ben denedim kaldırılmıyor 98 den[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 makinen yavaslar ve pek de sağlıklı olmaz üzerine windows kurarsan ama üzerine kurarsan da directx in 9.0 gidecegini pek sanmıyorum[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 illa format atcaz yani bakalım cdler varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Make sure that you restart the machine before you run the uninstaller. USE AT YOUR OWN RISK! Overview: This Uninstaller was developed to remove DirectX from Windows 9x machines without the hassle of reformatting your hard drive. This Uninstaller may not be effective on all machines and configurations. Use this tool as a last resort before reformatting your hard drive and reinstalling Windows 9x. The only foolproof way to uninstall DirectX is to re-format your hardrive and reinstall Windows, as suggested by Microsoft. http://www.digital-digest.net/downloads/files/dxuninstaller10.zip denemedim garanti veremem. kolay gelsin.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evvet bi formattan önce denerim bunu teşekkürler hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 olursa buraya duzeldi die haber verirsen sevinirim :) olursa bizde kullanalım kurup da kaldıramayan cok fazla insan var cunku[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar