RushTown Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Selam arkadaşlar... Flood = Aynı yazıyı tekrar tekrar copy-past yapmak. (Affınıza sıgınarak, gerek olabilir diye yazdım.) Böle salak bi konu olur mu demeyin; bi okuyun önce. Hereks bu oyuna zaman ayırıyo. Hatta o kadar zaman ayırıyo ki sosyal hayatı kaybola insnalar var. Bazıları boss kesiyo, bazıları DM kesyo, bazıları delosda para kasıyo... Bu oyunda maddi gucunuzun olması gercekten önemli. Simdi sorun ne peki diceksiniz. Pazarda o kadar çok flood yapılıyo ki; kimin ne sattıgını, kimin ne aldıgını anlamak mumkun deil. Bu younda Turk oyuncuların cogunlukta oldugu ve bi cogunun bu forumları okudugu herkes tarafından bilinen bi gerçek. Dicegim şu, bi insan gereğinden fazla flood yaptıgında, kendi gibi flood yapmayan arkadaşlara buyuk saygısızlık yapıyo. O ekran zaten 6 satır. 3 kişi aynı anda flood yaptıgında üçünün de ne sattıgını okuyamıyorum. Bunu niye buraya yazıyosun diceksiniz, oyunda yazıyorum ama kimse göremiyo yada görmek istemiyo. Ltf bizi gereksiz gösteren bu haraketlerden vazgeçmeye çalışalım. Sadece benim pazarım görünsün ve sadece ben satış yapayım gibi mantık, hiç anlayışta yoktur bunuda ayrıca belirtmek isterim. Turk oyuncular olarak bi şeyleri kalıplaştırma gucumuz var. Bunu kullanmamızı talep ediyorum. Hangi server oldugu önemli deil. Vakit ayırıp, okudugunuz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Moradona inince normal i ve shout u blocklamak zorunda kalıyorum genelde... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 O 'ya basıp isimleri kapatiyorum sonra normali ve shout'u kapatiyorum en azindan makinenin kasilmasini engelliyorum ve merchantlarda ne var ne yok gorebiliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 evet onemli bi topic bence bu işe bi el atmak lasim gm ler bu flood a bi sinir koysalar cok ii olur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar