Granader Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Beyler bayanlar ben cd writer almayı planlıyorumda sizce hangisini ve nerden alayım? Ayrıca fiyatları nelerdir? Bir tavsiye verirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 philips alma çok çabuk sorun yaratıyormuş.Lg de en çok satılan writerlardan biri çok satıldığından mıdır bilinmez bununla da sorun yaşayan bir çok kişi gördüm. Teac, samsung, lite-on,asus bunlardan herhangi birini almanı tavsiye ederim. ben geçen hafta 522452 lite-on aldım, memnunum. Eğer çok fazla cd yazıcam diyorsan plextor alırsın rahat edersin çünkü cüzdanının yaptığı ağırlık baya bi azalır. bu söylediğim markalardan sadece lite-on u denedim. Diğer bilgileri etrafımdakilerden gözlemliyerek edindim [Bu mesaj Mosquito tarafından 11 September 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 LG alacaksan al,hicbir sorun ya$amadim $imdiye kadar.[hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aynen bende LG den bi sorun yasamadım.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 paran varsa Plextor al.piyasadaki en iyi marka. şöyle bi örnek verebilirim.bi CD'yi yazarken elektrikler gitti gene CD yanmadı.bu teknolojide acayip ileriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 LG den şaşmam hıç sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Lg Ruls[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 plextor[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu kadar arastırmaya gerek yok sormaya sorusturmaya bu kadar insan LG alıyorsa bilki bir bildikleri vardır.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar