c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 arkadaşlar,bilgisayarımın bütün simgeleri bir anda kocaman oldu.bunun nasıl düzeltileceğini bilen varsa lütfen çabuk anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 masaüstüne sağ tıkla sonra özelliklere gir oradna karıştır hatırlıyorum bi yerlerde vardı icon boyutunu ayarlıyodun 32*32 olacak butonlara tıkla gelişmiş falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yaptın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 e yapmıştır heralde gayet güzel açıklamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ee ben anlattımmı böyle anlatırım işte ;))) kaliteeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bendede aynı sorun vardı baslık acmaya useniyodum :) [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 11:20 tarihinde, Twisty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar