shimana Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya ben bursa da bir sistem görmüştüm. hani adisyon açtırmak için masa açma isteği gönderiyorsun falan. tazmanya canavarı vardı ekranda adisyon açık değil iken. bileniniz var mı arkadaşın çalıştığı cafe için arıyoruz ama aklıma gelmedi bir türlü ismi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 akınsoft cafe programı var? bide natrocafe vardı galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 easycafe handycafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 easycafe'ye gıcık oluyorum, akınsoft gerçekten güzel ama natrocafe daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 handy cafe güzel üstelik kıbrıs ve türkiyeye ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar