soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?s=64dbd4e4be3c1ff3acfffb3bd781d36a&showtopic=46232 ranking forumlarından alıntıdır.bence müthiş olmuş. tekrar tebrik edioyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yed,kulel, çok saol ama insanlar küfür etmiş çok baya ama genede saol çok müthiş olmuş ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yedikuleli burdamı acaba? evet passive kufur etmişler ama yine alttan alıoruz baksana oyunda kral bile türk olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ewet ama kral yetmez ki ne biliim ben onları sewmiyo deilim bazılarının nıraktıı kötü izlenimden dolayı böyleyiz.. ama olsun oyunda gördüüm her yabancıyla ii konuşuyorum türk olduumu duyunca herkes lol falan yapıyo sen deilsindir fln yapıyo bizi çok yanlış tanıyolar onlar sadece kenjuro gibileri tanıyo :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sen adama zorla türkleri sevdirmek için binbir yollu denersen ve kafasına kakarsan bu tür şeyleri adamlar tabii ki nefret ederler. bence yanlış birşey çünkü bu bi oyun ve orasıda bir oyun forumu. 2 de bir türklügü öne çıkartmak bana göre yanlış. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 17:16 tarihinde, HasMez tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 deil aslında bu oyun içinde türklerin kötü olmasının sebebi aga clan plz aga item plz cart plz aga su aga bu gercekten ben bıle sinir oluyorum ama nabalım biz yinede bazı sekilde iyiliğimimzi gostermeye çalısıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hmm hasmez ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Genel kültür açısından harika bir çalışma fakat, hasmez'in de dediği gibi zorla Türkleri sevdiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 baba kim ne derse desin yedikule adamımsın simdi izledim tuylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar