solo_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 evet arkadaslar, parasiz universitelerde parali yuksek yapan, nasil yapilacagini bilen v.s. var midir aramizda? 9 eylul uni. de boyle bir program varmis sanirim. girmek istiyorum ama once bi sorusturayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 İtü UOLP-SUNY Programı Evet böyle bişi var Mesela ben Teks Geliş. Pazarlama düşünüom Hiç mi hiç bişi yapamazsam UOLP yani Uluslar Arası Ortak Lisans Programı oluoyr zati =) SUNY dediğim Amerikada bi üni [State Uni of NY] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 isletme icin var mi suny? (yuksek lisans) nedir kosullari? bilgisayar uzerine iyi olur valla. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 11:58 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Evet isletme icinde var.Bilgisayar üzerine mi bilmiyorum ama paralı hemde itüde.3 sene burda 1 sene nyde okuon. Barajı geciosun [185 barajı =) ] mülakatla alıyorlar diye biliyorum. İTU İnternet Sitesi Buraya bakıver bi [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 21:48 tarihinde, Syn tarafındangüncellenmiş ve değiştirilmiştir.3 gün boyunca suda bekletilip terbiye edilmiştir ] [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 21:50 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bende bakıyorum bu programlara bizim ünv de de varmış geçen gördüm fiyatı 7500YTL tezsiz-1yıllık master. (Y.T.Ü.)masterda işletme ya da iktisattı galiba. Bir de hazır konu varken sorayım arkadaşlar şu master için şu ortalama dan aşağısı başvuramaz diye birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Evet aynen öyle. Kız arkadaşım yapıyor şu an yıldızda. MBA diye geçiyor ama sanırım tezli ye çevirebiliyosun tezsiz gözüksede.. Yıllıkda 3600 gibi bişi hatırlıyodum ama du bakalım nete girsin sorarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben itüde yapmak istiyorum da işletme masterı göremedim paralı? Bounda parasızı var mesela, ona girmek te şokella durumlar istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Giriş Şartları Genel Bilgi,Bölümler vs. Kayıt hakkında bilgi,Harç vs. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 13:18 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 3.600 olan hangi universite arkadaslar?Ben kafaya koydum bu sene yapicam yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 syn bahsettiklerin lisans programlari, lisansustu soruyordu galiba arkadaslar ben tam anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 paralı üniversitede de yüksek yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Yok abi parasız ünide paralı okumak gibi bişi soruolardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bütün devlet okullarında yüksek lisanslar ikinci öğretimleri falan paralıdır,9 eylülde işletme 1 senelik 7 milyar mı ne,itünün ki 10 milyardı galiba,tabi bunlar hep ikinci öğretimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Yüksek değil ya.Uluslararası Ortak Lisans Programı.Girerken en en az 185 baraj puanının aşılması gerekiyor.Ayrıca İTünün yapacağı sınavı geçmiş olman lazım.Yani mülakat olayı falan var.Her yıl bölümüne göre 30-80 kişi arası öğrenci alıyorlar.Öğrenim ingilizce.TOEFL falan lazım.Harçları 4000$dan baslıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Parali universitelerin yuksek lisans programlarina girmek cok kolay parayi bastinmi giriyorsun.Devlet universitelerindeki parali yuksek lisans programlarina girmekte zormudur peki arkadaslar varmidir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 60k $ Boun'un o SUNY programlari. Ama Lisans onlar. Onun disinda Boun icin parali lisans ustu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar