mrtolga Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu günkü maç dahil almak isteyen varsa 175 ytl. gibi bi fiyat düşünüyorum. telsim b blok sıra 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kımın ustune kombıne ad soyad alabılırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 alıcaksanız öms atın konuşalım, kart benim üstüme bi yamuk olmıycağından emin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 zaten kombinede çalışıyorum meraktan sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 + satmak yasak ve fazla ıstıyorsun orası için söyleyim dedim aklında olsun saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hmm fakat arkadaşım satın aldı ve klübe gidip devir yaptırdı bjk maçından önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 160 ytl gibi bırakırım sanırım konya 22 ,malatya 22 ,sivas 22 ,g.saray 44 ,erciyes(açıklanmadı) yani bu günkü gs maçını saymasak ve şampiyonluk maçı olan erciyes maçınıda (22) saysak bile zati 132ytl yapar. farkedersinizki para kazanmak, açık arttırma gibi bişi düşünmüyorum yani karaborsacı değilim :) sadece bikaç maça gidemiyeceğimden boşa gitmesin bari diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 satış iptal oldu arkadaşlar bi arkadaşım gitmek istedi ona veriyorum kombineyi bu maç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar