fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oyuan yeni başladım 1 gün once once marksman açtım ama yaratıklara karşı çok etkisiz yanına geldikleri anda oluo adam... sonra brawler açtım ama o da ne bilim star wars mu oynuom dark age of camelot mu yani baltayla kılıçla flm olmuo... bnm sorucağım marksman ve brawler aynı anda nasıl yapılır? mumkun mudur çunku hem ranged hem melee yapabilen ve dayanıklı bir char yaratmak istiyorum yardımlarınız için teşekkurler...[hline]Solid Snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 marksman + brawler = commando[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 anladım fakat nasıl yapılıyor ne train ettirmek gerek onu soruyorum ben... gene de saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 oooof of. commando hic deme. ilk comando yapicaktim actim chari sonra bi inceledim baska HICBIR seye skil kalmiyo. 3 skil puani mi ne artiyo hatirlamiyorum simdi. ustelik soyle bi dezavantaji var, mesela comando olmak icin master marksman yapican, orda her uc silahta da uzmanlasican, ama sonra noviz commando olunca hepten yepyeni silahlara giricen, onceden yaptigin yatirima artisi olan bi tek pistol sutunu olacak marksmanda, o da launcher pistol icin. diger silahlara yeni baslamis gibi olucan. ha artik comandoyu fixlediler, comando silahlari vurdu mu oturtuyor o ayri. ama simdi mesela marksmanda carbin sutununu bitirip uzerine novice carbineer cikip carbineyle ilgili herseyini aldin mi, tami tamina 2 alakasiz meslek daha yapacak skill artiyor. istersen onun yanina bir de combat medic koy, olumsuz ol. para kazancaksan da super stimler satarak kazanirsin bol bol.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 novice bravler la novice marksman i ogrendikjten sonra kasmaya baslion silahla olsun canavar yakalsinca yumrukla olsun takilion iste. yanliz brawlerda unarmed kasion. Sonra Unarmed i masterladişktan sonra. Marksman de pistol ve carbine ve rifle ve supportu up lıyon master marksman oluyorsun. Tamam comando olma yolundasin zaten bunlari yapana kadar oyunu rahat cozersin... Biraz uzattim cunku Baslarda zorlanabilirsin yilma sakin ha! ------[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 peki ilk charı açarken nasıl açayım novice brawler olarak mı yoksa novice marksman mi çunku galiba health poolları farkediyor masrksman hemen oluyor brawler sa baya dayanıyor onun alına nskille mi alakalı yoksa ilk açtımızda mı oluyor o? ya da daha sonra adamı güçlendirebiliyor muyuz aldımız skile gore yani health poolu artıyor mu ay da dier attributleri? bi de combat medic olmak için de once sanırım novice medic mi teachlicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 karakteri ne actigin farketmez, ama irkini secerken ne olacaksan ona gore sececeksin. Oyun icinde statlarini ayarlayabiliyosun irkinin izin verdigi olculerde. Ama statlarin toplami hep ayni kaliyo sen sadece dagitimini ayarliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 human kesinlikle human[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 st helmet giymek istiyorsan bothan olmasin karakterin[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 lol cicio bende fp hic ise yaramiyor ne yazik zabrakim bende[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: unity100, 10 September 2003 00:51 tarihinde demiş ki: oooof of. commando hic deme. ilk comando yapicaktim actim chari sonra bi inceledim baska HICBIR seye skil kalmiyo. 3 skil puani mi ne artiyo hatirlamiyorum simdi. master commandonun 81 skill puani artar.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya şimdi teras kasi yapcam gibi yani unarmed kasıyorum ama ranged da olsun istiyorum bunun yanına yani commando mu olcaz illa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ol ol kesin ol commando[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 LoL Unity100 ne salladın ole be Master commando olduktan sonra yajlasık 90-100 arası skıll puanı oluyo bende bu sayede Slicer First aid ve Teras kasi artist in bazı bolumlerini ladim saglam oldu char...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: fortinbras, 11 September 2003 00:02 tarihinde demiş ki: ya şimdi teras kasi yapcam gibi yani unarmed kasıyorum ama ranged da olsun istiyorum bunun yanına yani commando mu olcaz illa... valla kettemoorda blackice var tka/commando, beraber rebel avina gittigimizde ben slitherhorn kullaniyorum. yeterli oluyo.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Bronx, 11 September 2003 02:34 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 11 September 2003 00:02 tarihinde demiş ki: ya şimdi teras kasi yapcam gibi yani unarmed kasıyorum ama ranged da olsun istiyorum bunun yanına yani commando mu olcaz illa... valla kettemoorda blackice var tka/commando, beraber rebel avina gittigimizde ben slitherhorn kullaniyorum. yeterli oluyo.[hline]you don't like my shit. so sue me. o zmn benim kettemoor da charım yok orda açsam bi brawler sonra novice marksman de oğrensem ava ben de gelebilir miyim sizinle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Neden Gidemiyeceksin Herkesi Alirlar ole insan ayirt etmezler[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 o zmn ben en kısa surede bi brawler açım kettemoor da gelirim oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar