arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben söylediğim her şeyin abartılıp burda abidik gubidik algılanmasından sıkıldım beni zaten tanıyan tanıo yazdıklarım ne kadar doğru onlar bilio daha da gerek yok.. ben paticikten kazanıcamı kazandım bi sürü mükemmel dostum oldu (griswold,kenshin,vanille,spidee bunların başını çekio zaten) çok teşekkür ederim adminlere bu süper dostlar için.. ama bu cidden lakap bile koyamicam insanlar için(ki insan değiller) kafamı gereğinden fazla bozdum. karakedi çok teşekkür ederim lütfen beni banla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 wendigo'nun sözü aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 illa banlanman mı gerekio?kendi iradenle girmemeyi beceremiomusun? [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 01:41 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abicim, wendigo abimizin uber bi lafı vardır. hayat seni banlamış diye sana armağan ediyorum bu lafı.bıçakla yatmaya devam. bıçak rox. haa btw, unutmadan kapıyı camı kitle terle fln.yoksa kalmıyor bunun bi özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar