arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 vazgeç artık yıldızlardan...benim gibi geceyi al...karanlık ve sonsuz...görmemeyi seç ışığı....gözlerin acır sonunda...gökyüzünü al..karanlık ve yoğun.... anlamaktan çok hareket et.....yüzsüzce.....bilmekten çok düşünmeyi seç....özgürce koş...yalnız ve kendince.. ----------------------------------- yine kırıldım hayata... oyun oynama...oyun oynama benle hayat.... neden böyle delirtiyorsun beni anlamıyorum....düşün..yalnızca düşünerek hareket et.... bilme..sadece koş....koş gecenin içinde...gökyüzünde.....bırak gözlerin dolsun....özgürce koşmaya devam et..kırıldıkça...bende kırıldım...koşuyorum... anlamıyorum zaten bunu.. bir gün geliyor ölüyorum... bir gün geliyor yaşıyorum...kimseye anlatmıyorum...yalnızca koşuyorum hayatta... rüzgar yüzüme çarpıyor...ağlıyorum..maskem gülümsüyor...kimse sormuyor...herkes yalnızca bakıyor..konuşuyor.... dayıyorum kafamı omzuna...ben ağlıyorum farkettirmeden...maskem gülümsüyor sana....uykuya dalıyorum hayat.... hayallerimde koşarken ben uyuyorum....yalnızca ağlıyorum hayata...koşarken rüyalarımda.....oyun oynuyor hayat...kırılınca...koşuyorum rüyalarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar