_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 engineer mesleği ile para kasmak gibi bi şansım var mı? 270de su anda. biraz kıtlık cekiyorumda :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yapacagın itemların hepsi kullanılması için engineering isteyecegi için kimseye satamazsın ve bir coguda binds whem pickup olacagından yine satamazsın, sadece kendin için cok yararlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bi ihtimal durbun yaparsin hunterlara. veya trinket yaparsin yok dragondu yok anti casterlari kalkan yaparsin hunter icin silah yaparsin ama bunlar hep 300 oldugunda iyi recipleri bulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ez Dynamite yapıp engineer olmayanlara satarsın da, o dinamitlerin bayıltma özelligi yok, o nedenle müşteri çekecegini sanmam. Durbun olur, uzaktan mesafe silahlara scope olur, işte bir kaç quest için item'ler oluyor anca öyle.. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 13:08 tarihinde, Seru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 engineerin yanında mutlaka miningde vardır. Onunla thorium kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 thorium slug galiba en iyi ammo o AH de gider ama recipe çok pahalı oluyo AHde düşürmekde şans tamamen :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Engineering kendine yararlı olabilecek en iyi meslek,ama para kazandırırmı...hayır...^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 PvP ve BG lerde çok işe yarıyor ama para getirmiyor aksine götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 köpek gibi kasarsın şekil a ben goblinim alayı gnome onlara eng ısteyen ve yapamadıkları ıtemler satıyorum gecen gun warrıorun bırıne force reak. disc bile sattım malzemeden soktugun ekstra parçalar kar oluyor ustune de bıraz pay alıosun hatta blöf te yapıosun ınanmassan bak netten dıe delı para kırıosun :) ki bazı insanlara 10-15 golddan eng item satiosun 20-30 maplerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fused wiring iyi gidiyo bi de AHde hem de target dummyden düşüyo yapması da kolay onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya mining, ya da 300'ledikten sonra zaten malzemeni falan AH'den alirsin; mining'i silip herbalism al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eng ile muazzam para yapilir sadece zamanini bileceksin. ben gecen fair zamani ah den aldigim thorium ile 6 li thorium widget lar yaparak yaklasik 500+ g kar elde ettim. Ayni seyi bu fair da da yapmayi dusunuyorum daha kucuk capta tabiki, uyandilar :) olay gold zengini amerikan serverlarinda oldu. Us arthas ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar