Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

engineer para kasar mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yapacagın itemların hepsi kullanılması için engineering isteyecegi için kimseye satamazsın ve bir coguda binds whem pickup olacagından yine satamazsın, sadece kendin için cok yararlı olur
Mesaj tarihi:
bi ihtimal durbun yaparsin hunterlara. veya trinket yaparsin yok dragondu yok anti casterlari kalkan yaparsin hunter icin silah yaparsin ama bunlar hep 300 oldugunda iyi recipleri bulunca
Mesaj tarihi:
Ez Dynamite yapıp engineer olmayanlara satarsın da, o dinamitlerin bayıltma özelligi yok, o nedenle müşteri çekecegini sanmam. Durbun olur, uzaktan mesafe silahlara scope olur, işte bir kaç quest için item'ler oluyor anca öyle..

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 13:08 tarihinde, Seru tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
köpek gibi kasarsın şekil a ben goblinim alayı gnome onlara eng ısteyen ve yapamadıkları ıtemler satıyorum gecen gun warrıorun bırıne force reak. disc bile sattım malzemeden soktugun ekstra parçalar kar oluyor ustune de bıraz pay alıosun hatta blöf te yapıosun ınanmassan bak netten dıe delı para kırıosun :) ki bazı insanlara 10-15 golddan eng item satiosun 20-30 maplerinde
Mesaj tarihi:
eng ile muazzam para yapilir sadece zamanini bileceksin.

ben gecen fair zamani ah den aldigim thorium ile 6 li thorium widget lar yaparak yaklasik 500+ g kar elde ettim.

Ayni seyi bu fair da da yapmayi dusunuyorum daha kucuk capta tabiki, uyandilar :)

olay gold zengini amerikan serverlarinda oldu.

Us arthas ftw :)
  • Yeni Oluştur...