Soulfly Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşlar mart sonunda izmirden ankaraya gitmeyi planlıyorum. fakat araştırdım sadece thy yollarının fiyatlarını bulabildim oda 109 milyon.. başka şirketlerin sseferleri varmı izmirden ankaraya ve fiyatları ne kadardir ? teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 onur air istanbula 60 milyon istiyordu bir aralar belki hala öledir. eğer o kampanya devam ediyorsa ankarada pek fazla değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bildigim kadarıyla izm-ank seferi yok onur airin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bi araştır derim abi. başkente gitmeyen havayolları şirketi mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 valla temin baktım bir daha yok işte nasıl bi memlekette yaşıyoz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 izmire butun havayollari calismiyor sunlar tr ici havayolculuk yapanlar pegasus thy onur air fly air atlas jet tafieli yapanlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yok valla sadece thy gidiyo oda en düşük 109 milyon teşekkurler alakanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar