KingSaGoPa Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evet bu konu hakkında yüzlerce başlık açıldı ama ben, neden acaba benimde başıma geldi diye açmadım bu hatanın mağduru arkadaşlara yardımcı olmak için açtım. bugün bende bu olayı yaşadım akşama kadar denedim ve oyuna giremedim en son denememde yine aynı hatayı verdi, lanet olsun diyip alt+f4 yaptım oyun kapandı ve girmedim. yarım saat sonra tekrar denedim ve oyuna girdi ve hata düzeldi tmm dedim ve server değiştirirken dc oldum, tekrar girmeyi denedim bu sefer haydeee yine aynı hata %10da tekrar oyundan atıyo. 3 kere daha denedim ve yine olmadı hata devam ediyo, aklıma geldi birden ve alt + f4 yaptım oyun kapandı tekrar denedim ve oyuna girebilmeyi başardım şu anda oyundayım oyuna giremeyen arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim. inşallah doğru çıkar dediğim. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 19:24 tarihinde, KingSaGoPa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 inş. faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu premium servisinizin bittigi gün ortaya cıkan bi problem. modemi resetlemeniz yeterli. modemi resetlemeyei bilmiyosanız yada kafedeyseniz bir gün bekleyeceksiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 modemide resetlemek makinayıda yeniden başlatmakla olmuyo ben bu şekilde yaptım ve şans eseri oldu isteyen dener istemeyen denemez bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben sırf o hata yüzünden bi format attım bi de siteden 1299_01 indirdim düzeldi çatır çatır giriyom. dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ya hadı %10 hatası uyeklıkle ılgılıde benım pc loadrıng character data %100 e gelınce kıtlenıo reset atmak zorunda kalıyorum.. hala bı cozum bulamadım yokmu yardımcı olacak kımse yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar