PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ole saten marlon cum la aynı clandaydık saolsun o aldı benı o clana assist iydi ah gunler ah dreamingaboutsex die bi clanımızda vardı baskanı bı telekom kutusu ugruna oynu bırakmıstı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 oh be cıktım clandan clan ı ally den atmişlar luferson a bi geçtim seccesfully quitted clan yazdı oh dedim be :)gm le muhattap olmaya da gerek kalmadı + Need Clan 61 sin Orc Arez [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 18:21 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ßende Misafir Olarak Gelebilirim =p [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 18:24 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gel weriim elmoradlar için yeni bi klan açtım adı 4SaKeN taklit çokmu olmuşş :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ROFL xD Ben Kendim Kurmayi düşünüorum marlo_on cum gelcenmı :) BreakingTheHabit linkin park ın yorumu delii bi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Isim Tanidik Gelior =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 soul pm e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 clan bugdan yararlanıp pelerin alan sanslı lar var ARAmızda [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 09:45 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Başka bir clana gir nasıl olsa clani görmediği icin quit clan atamıyorsun. O yüzden başka bir clana girip cıkarsan gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 artık clanımı da buldum abimin oyundan arkadaslarının bi clanı varmış cafece kurmuslar Violence ordan da tanıdıklarım vardı hayırlısı olsun ben bu oyunda daha ileri gidemiyorum hep yerimde sayıyorum çünki duper deilim 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar