soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dun gece ben oyundan cıkttıgımda clanım yerınde sapasaglam duruodu sabah bi girdim clanın adı 4saken di birden orcrulezdlw die bişi olmus clandan cıkıcam eski clandan sadece assist imiz var ve sadece ben o yine assist pm attım dun clan bozuldu bugun burdaym dıo oda cıkamıo bende o clandan cıkamıorum quit_clan dedigim zaman da failed to quitted clan yazıo naapmam lasım =( help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 aha benım olaydan basına gelende var asagıdaki topicte sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bende aynı durumdayım tek bi yolu varmış sanırsam oda clanı dağıtmak benim oldugum clan dağıtmıo clanı hapis kalın dio :s:s: bana :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hayda buyrun cenaze namazına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 aynı durum bende de var :( ben oyunda deilken clan bozulmuş beni başka bi clana attı... sonra adama diorus ki clanı dağıt adam clanı dağıtmıo hapis kaldık anlayacağın:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 pardon 2 kere yazmışım sry :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 VeezY 1milyon verim klanı boz deseydin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 :) benım gırdıgım clan saten ally bıraz ortamı kullanır bı dakka bozduruverırız o sorun olmaz sanırım :=) en olmadı clan baskanı char ı hacklerım :) azuzuzuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 wer bi gb daıtsın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ey maşşalah yokmu arttıran bi +8 shard verelım oldu olacak(olmayan şeyi nası vereceksem) :p + bı oyuna ghırıyım denıyım bakim cıkabılıomuyum bıde dm kesıoduk =( baglantı dustu oldummu acaba? merak ettım sımdı [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 19:14 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benimde basıma geldi gm pm yoluyla ulasın hallediyo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 +8steletto ver:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 oda yokki :) endless gm ile nasıl irtibat kurucam tam nick i ne? sen human sın orc olmam fark ettirirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 stelotto deyip gecme solucan bosundan düsüo bunlar.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 haberlere knight cıktı :D hastalık yapıomus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 siteye login ol.. orada my kol support vs ye tıkla.. seceneklerde clan withdraw var.. ona tıkla acılan pencereden charini ve serverini sec.. withdraw a tıkla.. sorun halloldu [ ßunlari yaparken oyunda olmaman gerekior ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 k cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 blackwinds konus digerlerine cok iyi ing varsa konus daha iyi olur 24:00 -2:00 arası online oluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ty endless bi ara orc olacam diodun varmı bu işin aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evt heavenle buzları eritirsem olabilirm xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu arada clanı bozduruoz bakalım ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kapımız ardına kadar açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 4saken çok güsel bi isim sewdim bak :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eyw xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 oyunda cümle içinde kullanırım güselklan ismi ıolurrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar