Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

clan bug mu bu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun gece ben oyundan cıkttıgımda clanım yerınde sapasaglam duruodu sabah bi girdim clanın adı 4saken di birden orcrulezdlw die bişi olmus clandan cıkıcam eski clandan sadece assist imiz var ve sadece ben o yine assist pm attım dun clan bozuldu bugun burdaym dıo oda cıkamıo bende o clandan cıkamıorum quit_clan dedigim zaman da failed to quitted clan yazıo naapmam lasım =( help me
Mesaj tarihi:
bende aynı durumdayım tek bi yolu varmış sanırsam oda clanı dağıtmak benim oldugum clan dağıtmıo clanı hapis kalın dio :s:s: bana :((
Mesaj tarihi:
aynı durum bende de var :( ben oyunda deilken clan bozulmuş beni başka bi clana attı...
sonra adama diorus ki clanı dağıt adam clanı dağıtmıo hapis kaldık anlayacağın:(((
Mesaj tarihi:
:) benım gırdıgım clan saten ally bıraz ortamı kullanır bı dakka bozduruverırız o sorun olmaz sanırım :=)
en olmadı clan baskanı char ı hacklerım :) azuzuzuzuz
Mesaj tarihi:
ey maşşalah yokmu arttıran bi +8 shard verelım oldu olacak(olmayan şeyi nası vereceksem) :p

+

bı oyuna ghırıyım denıyım bakim cıkabılıomuyum bıde dm kesıoduk =( baglantı dustu oldummu acaba? merak ettım sımdı

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 19:14 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
siteye login ol.. orada my kol support vs ye tıkla.. seceneklerde clan withdraw var.. ona tıkla acılan pencereden charini ve serverini sec.. withdraw a tıkla..

sorun halloldu

[ ßunlari yaparken oyunda olmaman gerekior ]
  • Yeni Oluştur...