can Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Metallica - Black album al bunu, metale alisirsin da, boyle metalci olunmaz ki be kanka.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 metalci doğulmaz metalci olunur. bebek doğulur.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hıms Peki size bi soru yeni doğmuş zenci bebişin dişleri ne renk olur?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 konuyla pek bi alakası yok da bebek mor da olsa dişsiz olur hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bak öncelikle sen bize metalden kastinin tam ne oldugunu söyle.. Sert böyle headbang yapiim kafa salliim mi diyorsun yoksa agır aksak bi dinliimde şöyle hoşuma gitsin mi?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar