KosPer Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 beyler ayın başından beri 1 kere listeden çıkmadım ama hala np işaretim çıkmıyor.bugmıdır bugsa nezaman geçer bu meret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bug galiba bende de gecen ayki s işareti hala duruyo bu ayki np 0 ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu işaret olayı çok karmaşık bug suan sizde gozukmemesi ama işaret varken full bı party ile pk yparken earned 12 yazıo ama 7 gelio solo da 50 earned yazıo ama 18 gelio bunu farkeden oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 np nin az gelmesi kötü bi bug tabi ama şu klan bug war yeni mavi kolluk yanıyo yafs çok kötü oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende 59 andream charı vardı bi aralar bayada para harcamıstım yapmak icin premium falan itemlar alıp :D nese bi gün girdim oyuna omg char gitmiş tabi 6 ay kadar girmemiştim oyuna acımadım tabi paraya.. bok oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar