silent Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu boss ile ilgili bilgisi olan varmı acaba? % 30 a geldikten sonra resmen terminatore dönüşüyor. bu enrage olayında yapılması gerekenler ile ilgili bir bilgisi olan varmı acaba? bu enrage i aldıktan sonra 3sn de rahat 10 kişiyi öldürebiliyor, buna nasıl dayanılabilir? şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 zaten 30% öncesi sorun degil o 30% da baslayan tükürük, sadece en yakin 15 kisiyi etkiliyor. bu da demek ki, 3 tane wall grubunuz olacak, sadece nr abanicaklar, roguelar, warriorlar cloth giyecek gerekirse yani nr var diye. buffed 250-300 nr olmasi lazim shield grubunuzda. 1. grup tank grubu (30% a gelebildiginze göre tank switchleri anlatmiyorum), 2-3-4 wall grubu. bunlarda 3 rogue/warrior, 1 hunter(aura), 1 priest olucak. 32% de falan priestler area heal spame baslicaklar, bunlarin baslarinda birer druid olacak innervate icin, mana yiyor cünkü baya o büyü. 15 adam ayakta kaldikca, bebek isi, cünkü diger kimse zarar görmeyecek ve bikac saniyede execute+hammer+essek gibi caster yüklenmesi ile ölecek hanimefendi : ) ama 40 kisinin 40 inin da 4/4 oynamasi gerekiyor, dikkat ve calisma isi yani baya. patch öncesi cok kolaydi, simdi emperors'tan kat be kat zor bence. edit: flask of petrification kullanip huhuran kesebildigini sanan guildler var bu arada, onlardan olmayin lütfen : ) bence büyük bir abuse, zaten fixlenir ilk patchte, ayrica 1 kill icin deger mi o kadar paraya o da tartisilir. sonucta bi daha kesemicekler yani, önemli olan taktigi oturtmak bence. haftada 2 gün 4'er saat wipe run yaparak hicbir buff kullanmadan kesecek düzeye gelebildik, baya zor bi boss yani (patch sonrasindan bahsettim tabi bu arada hep, ilk ciktigi hali cok kolaydi). 4 defa falan 2-3% de wipe yedik :( [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 14:19 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 öncelikle bilgini paylaştığın için saol penth, ama işte rekor % 12 yani illa kacırıyoruz ve ölü sayısı arttıkça dahada berbatlaşıyor.(3 gundur aynı olaydayız) wall+tank grubundan ölenler olduğunda malum arkadakilere sıcramaya baslıyo poisonlar.bide forumların birinde gordum bu poison volleylerin bir mantıgıda olabılır felan dıyolar ama anlamadım fazla, gercı 15 kişi olayından baska bır sey oldugunu sanmıyorum.mt neyse de rogueları ayakta tutmak gercekten cok zor.rogue partisine baktıgımda şoka ugruyorum adamlar resmen % 1 lerden yırtıyolar :). birde sanıyorum hanımefendiyi kestiniz siz guildinle şu strattan bir item diyolar %10 hit chance reduce itemi bu enrage te calısırmı bilmiyorum ama onyxia da calıstıgını soyledıler, yanı bosslarda calısması muhtemel belkı healerlara bir yardım olabılır. ama şunu soylemem gerekli alliance lar için çok çok daha basit bir encounter gibime geldi.(paladins :/ ) neyse tekrardan çok saol bilgilerin için, umarım 1-2 gün içerisinde bitirecez şu uyuz boss u :) emperor ikizlere hazır gibiyiz bakalım nolucak. bide patch öncesini bilmiyorum daha geçen cumartesi açıldı aq, biraz yavaş kaldık ama olsun...son bir şey daha neden bu bossa kadar olan bossların hepsi çok kolaydı anlayamıyorum yani aslında işin birazda zevki kaçıyor o kadar sen bekle instance açılmasını fos çıksın.neyse biraz kendimizi tatmin ediyoruz allahtan bu boss zorladı :) [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 14:24 tarihinde, silent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 abi hic moralinizi bozmasin 12 falan baya iyi denemeler bence, yakinda tek basamaga düser zaten, denedikce ilerlersiniz zaten. roguelarin tamamen gimplemesi lazim esyalari guildbank da biraz fedakarlik yapicak, mesela tüm warrior ve roguelarin nr set cloaklarina +15 nr yapti benim guild (nexus verdi yani). veya mesela 100-150 g civarina +20 nr ring bulanlarin alip faturayi guild banka yollamasini söylüyorlardi falan, o sayede roguelar hep 250-300 arasi oldular, böylece prayer of healing ile rahatca ayakta kaldilar. baska dikkat edeceginiz nokta bu wall partylerine improved g.healli priest koymus olmaniz bu arada, 20% az manayla yapiyolar cünkü heali (ben priestim ve wall partisindeydim, ve cidden saclarim beyazladi 2 hafta boyunca, cünkü grubundan 1 adamin ölmesi demek, wipe demek senin de bildigin gibi, casterlara bir sicradi mi bitiyor cünkü olay) maraudon, strat ömürcek falan farmlayip yesil, cloth demeden ne bulursa giyecek roguelar : ) warriorlar ve hunterlar da su ch reputla falan alinan nature resistance li mail dalgalardan giycekler iste wall grubu hic dmg vermese mal gibi dursa bile olur yani, onlar duvar görevi görüyolar iste bildiin gibi. o strat dalgasini bilmiyorum bu arada nedir, neye yarar falan : ) [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 14:31 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar