DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ust kat : café nox'da birseyler atistirip icerken ayni zamanda ekranda yer alan konser ve muzik videolarinin keyfine varabilir, satranc, tabu, jenga gibi oyunlarla keyifli vakit gecirebilir, kutuphanede yer alan sureli yayinlar veya kitaplardan faydalanabilirsiniz. ayrica ihtiyaciniz olan yeni veya ikinci el enstrumanlari, metodlari ve egitim cd lerini giristeki satis bolumunde bulabilirsiniz. alt kat : prova ve kayit studyosu > 40 m² klimali prova studyosu, davul standi etud odasi > 25 m² - ozel dersler ve on calisma alani kayit odasi > 25 m² - mastering, recording, mixing, editing, aranje, reklam ve tanintim muzikleri, jingle adres: pamir cd. vural apt. 4/4 bahçelievler antalya konyaalti caddesindeki garanti bankasinin arka sokagi tel:0 242 2488782 daha fazla bilgi için http://www.garaj.org dan bakabilir, yakında açılacak olan http://www.noxmuzik.com adresine başvuarabilir, veya wendigo ile irtibata geçebilirsiniz. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:41 tarihinde, DiaBLeSSe tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 üst katta nası bi ortam var şu günlerde? valla ciddi soruyom.atmosfer nasıl.gelen giden nasıl.genişlik ne(?), kalabalık oluyomu cafe mi? vs.
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ilk etapta muzisyenler takilacak yogun olarak ama frp ekibini de bekliyoruz
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Alt kat açık ancak üst katın açılmasına bir kaç gün kaldı. Kendi kütüphanesi, satranç köşesi, tabu vs gibi oyunların olacağı bir yer işte... Stüdyo dolayısıyla başta müzisyenlerin çoğunlukta olacağı bir mekan ancak zamanla farklı9 kitlelere hitap edeceğiz =o) Meselaaaa Frp, magic vs de oyananabilecek Falan da filan =o)
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ee bana para verirsiniz dimi , telif hakkiydi filan. :)
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 iki de bilgisayar atin, uo wow filan oyanriz gelir =p...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Neyin Telif hakkını Emrecim? Gebertirim =oP Bilgisayar olamayacak, sonucta net café değiliz, ancak Frp oynanabilecek yer var, warhammer masası projemizde var bakalım....
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Tişkkür Teşekkürleriniz Wendigoya iletin ben gizli ortağım =oP
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 neyse 1 temmuzda gelcem geldiiimde gorurum orayida
Dela Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hayirli olsun :D bi wireless doseyin derim, zaten siz orda internetsiz duramazsiniz.
Leopar Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 alçak köfteler insan bi açılış yaparken çağırır, gelemesek bile... olmadı bi çelenk gönderirdik :P hadi açılışıda geçtim boya felanda yapmışsınız arada, sanatçıya boya yapmak yakışırmı çağırsaydınız beni "beleşe boya yapacak enayiler" kontenjanından yapardım ben :) (neyse işte sonuç olarak hayırlı olsun...eee gitar dersleri için yüzde kaç indirim yapıyosunuz bana şimdi? :P )
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Talarascım seni görsek yakalardık zaten hehe Nerelere kayboldun yahu yuzunu goren bayram edecek vala ha! Uğricaksan pazar gelki bende goreyim =o) Hem badana bitti de iş bitmedi sen gel ben sana yapıcak iş bulurum =o)))
Leopar Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya okulun uyuzluğu öncekli hafta bisürü sorun çıkarttılar yönetmelik değişimi yüzünden geçen hafta siz yoktunuz zaten :P bu haftada sınavlarım başladı...bugün mutfak uygulamaları vardı, cumada konaklama işletmelerinde muhasebe var (pff) neyse cumadan sonra salıya kadar rahatım çok şükür, pazar gelebilirim herhalde (ama önce programıma bakmam lazım :P) ama bu konyaaltındaki garanti bankası hangisi kine?güllük caddesinin ordamı?
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konyaaltı caddesi uzerindeki =o)
Zegna Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 gelmek sart oldu o davullari darbuka usulu calacam
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kapiya guildstone koysaniza, girerken tiklasin millet...
musazorlu07 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bateri Varmıı?? yada bana bi çaldırın yahu şu aleti.2 yıldır acaip hevesliyim ama bi kere bile dokunmak nasip olmadı.. bende bi ara ugrarım.. Hayırlı olsun umarım müşteriniz bol olur.. Hoca Efendi..
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bugün gelicez diye söz verdik ama Eternal beyler uyuyo o kalkınca da muhtemelen ben uyucam aehfusjdfg yatakların hepsi dolu :S
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 senin isin eter e kalirsa gelecek yila gelirsiniz artik 5 apt. otede oturuyoruz adamin eve gelmesi 3 ay surdu be ;)=
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 apache gibi saldırırım aletlere dokunurum bozarım telleri kopartırım söldfsg Neyse hayırlı olsun bugün kandırırsam getiricem eteri
Öne çıkan mesajlar