Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[antalya] nox studios & café

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ust kat :
café nox'da birseyler atistirip icerken ayni zamanda ekranda yer alan konser ve muzik videolarinin keyfine varabilir, satranc, tabu, jenga gibi oyunlarla keyifli vakit gecirebilir, kutuphanede yer alan sureli yayinlar veya kitaplardan faydalanabilirsiniz. ayrica ihtiyaciniz olan yeni veya ikinci el enstrumanlari, metodlari ve egitim cd lerini giristeki satis bolumunde bulabilirsiniz.

alt kat :
prova ve kayit studyosu > 40 m² klimali prova studyosu, davul standi
etud odasi > 25 m² - ozel dersler ve on calisma alani
kayit odasi > 25 m² - mastering, recording, mixing, editing, aranje, reklam ve tanintim muzikleri, jingle

adres: pamir cd. vural apt. 4/4 bahçelievler antalya
konyaalti caddesindeki garanti bankasinin arka sokagi

tel:0 242 2488782

daha fazla bilgi için http://www.garaj.org dan bakabilir, yakında açılacak olan http://www.noxmuzik.com adresine başvuarabilir, veya wendigo ile irtibata geçebilirsiniz.

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:41 tarihinde, DiaBLeSSe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Alt kat açık ancak üst katın açılmasına bir kaç gün kaldı.

Kendi kütüphanesi, satranç köşesi, tabu vs gibi oyunların olacağı bir yer işte...

Stüdyo dolayısıyla başta müzisyenlerin çoğunlukta olacağı bir mekan ancak zamanla farklı9 kitlelere hitap edeceğiz =o)

Meselaaaa Frp, magic vs de oyananabilecek

Falan da filan =o)
Mesaj tarihi:
Neyin Telif hakkını Emrecim? Gebertirim =oP

Bilgisayar olamayacak, sonucta net café değiliz, ancak Frp oynanabilecek yer var, warhammer masası projemizde var bakalım....
Mesaj tarihi:
alçak köfteler
insan bi açılış yaparken çağırır, gelemesek bile...
olmadı bi çelenk gönderirdik :P

hadi açılışıda geçtim
boya felanda yapmışsınız arada, sanatçıya boya yapmak yakışırmı
çağırsaydınız beni "beleşe boya yapacak enayiler" kontenjanından
yapardım ben :) (neyse işte sonuç olarak hayırlı olsun...eee gitar dersleri için yüzde kaç indirim yapıyosunuz bana şimdi? :P )
Mesaj tarihi:
Talarascım seni görsek yakalardık zaten hehe
Nerelere kayboldun yahu yuzunu goren bayram edecek vala ha!
Uğricaksan pazar gelki bende goreyim =o)
Hem badana bitti de iş bitmedi sen gel ben sana yapıcak iş bulurum =o)))
Mesaj tarihi:
ya okulun uyuzluğu
öncekli hafta bisürü sorun çıkarttılar yönetmelik değişimi yüzünden
geçen hafta siz yoktunuz zaten :P
bu haftada sınavlarım başladı...bugün mutfak uygulamaları vardı, cumada konaklama işletmelerinde muhasebe var (pff)
neyse cumadan sonra salıya kadar rahatım çok şükür, pazar gelebilirim herhalde (ama önce programıma bakmam lazım :P)
ama bu konyaaltındaki garanti bankası hangisi kine?güllük caddesinin ordamı?
Mesaj tarihi:
Bateri Varmıı?? yada bana bi çaldırın yahu şu aleti.2 yıldır acaip hevesliyim ama bi kere bile dokunmak nasip olmadı..

bende bi ara ugrarım..

Hayırlı olsun umarım müşteriniz bol olur..

Hoca Efendi..
  • Yeni Oluştur...