Berk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hem nette gezdim hem de anime.gen.tr deki tutorlardan ayrarlandım fikir alalım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a whileBerk's PlaylistDoyanakadar
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 şey çektirme bize bu işkenceyi desem çok kızarmısın :=)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eee.. şey... ööö... şey... sanki biraz... kötü olmuş?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 o craquelure efektine gerek var mıydı gerçekten? saçların kafanın içine girdiğini de herhalde sen de farkettin. onnarı bi düzelt devam ederiz.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
Berk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 horace efekti kaldırdım o kadaya girme olayını gölgelendirmeyle çözmeye kalktım ama beceremedim gölgelendirme tutoru istiyoruz.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 berk kafatasını üstten bi yayla tamamlarsan saçlar önden çıkmış gibi görünür kanaatindeyim. hiçbişeyi silme sadece o v nin orta yerinden bi yay geçirmeyi dene...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Öne çıkan mesajlar