Berk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hem nette gezdim hem de anime.gen.tr deki tutorlardan ayrarlandım fikir alalım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a whileBerk's PlaylistDoyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 şey çektirme bize bu işkenceyi desem çok kızarmısın :=)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eee.. şey... ööö... şey... sanki biraz... kötü olmuş?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 o craquelure efektine gerek var mıydı gerçekten? saçların kafanın içine girdiğini de herhalde sen de farkettin. onnarı bi düzelt devam ederiz.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 horace efekti kaldırdım o kadaya girme olayını gölgelendirmeyle çözmeye kalktım ama beceremedim gölgelendirme tutoru istiyoruz.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 berk kafatasını üstten bi yayla tamamlarsan saçlar önden çıkmış gibi görünür kanaatindeyim. hiçbişeyi silme sadece o v nin orta yerinden bi yay geçirmeyi dene...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar