Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerçek yalanlar...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

denizi olmayan o kumsala gittim yine, gelmeyecek o dilek gemisini bekliyordum heveslice, gelmeyeceğini bile, bile dua ediyordum sessizce, yanımda sen olmasan da elini tutuyordum derinden ve isteklice, bileklerim kesik, zamanın getirdiği hurafe bekçilere, günahlarım yosunlaşmış dünlerimde, zaman dalgalarını vuruyordu kumdan kalelerime, güneş batıyor doğudan dünlerime, bir ışıktın sanki günlerime, aldırmıyorum savrulmakta olan küllerime, cebimdeki nasihatlar tükeniyor öğütlerimle, kaybettiklerim terazinin tartan kefesinde, kazandıklarım o ormanın en güneş göremeyen yerinde, oyuncaklarımı kırdın evciliğimizin en tatlı yerinde, bağışıklık kazanırız sanmıştım zamanın getirdiği bu illete, bir şeyleri fark ettiğimde, dilimde korku kokusu belirmekte, yine anlamsız cümleler kuruyorum kendime, buz tuttum sanki bu baharın sıcak yelleriyle, sahipsiz kızımız kayboldu yine içimde, canlı gömdük galiba bazı şeyleri siyah kefenlerle, içimdeki mezar taşlarının üzerindeki soluk lekelere, lise yıllarında sırama kazıdığım bir ismin baş harfine mi benziyor ne, anlam kaybetmişti oysaki bazı şeyler sayemizde, nasır tutmuş bu mecalsiz hislerimle, inan çaresizce gelmiştim ben sana o günlerde, ispatlarım belki kendimi israf ettiğimiz o senelere, acımıyor sanki yüreğim artık paslı cam kesikleriyle, anlam kaybeden bu sefil kelimelere, göz yaşı damlatırım belki bir gün bende, ıssız rüyalarla uyanıyorum son günlerde, kahkahalara yenik düşen bu lirikliğe, beynimde inleyen o siren sesine, anlam veremiyordum bu ilgisizliğine, üzülmüştü oysa kızımız çaresizce, aklın duygulara yenik düştüğü yerde, bir çukur kazmıştı derince, gömdü bir şeyleri ikimizin yerine, dualarını eksik etmeyen meleklere, teşekkür edelim binlerce kere, kar yağdırmışlardı oysa o yazın en sıcak yerinde, belki bir şeylere değer diye, zamanı israf etmiştik bilinçsizce..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...