RabbiT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 büyük resim psp version 2.6 value pack model: 1004 ürünün özelliklerini söylememe gerek yok sanırım. ürün benim değildir, arkadaşım satıyor. ürün 12 gün kullanışmış, genpatech mağazasından 2 yıl garantili olarak sunulmuş. kutu içeriği eksiksiz. kutudan çıkanlar; psp model: 1004 psp özel kulaklık psp özel remote control özel psp koruma kılıfı özel psp bileklik 32 mb memory stick duo pro özel umd disc demo li-lion batarya (maximum 5 saat) sony şarz aleti kullanım klavuzu özel ekran temizleme kiti hediye olarak yanında verilicek aksesuarlar: umd disc & ms case ( 5 umd saklama 2 ms saklama) psp logitech koruma kabı psp logitech muhteşem kulaklık (resimde yok sayfanın en altına resmini koyuyorum) psp umd game gta liberty city stories usb 2.0 data kablosu bu fırsat kaçmaz, internet üzerinden alışveriş geçerlidir. fiyat: 600 ytl ( pazarlık söz konusu değildir ) irtibat msn: [email protected][ mesaj 07 mart 2006, salı - 08:22 tarihinde, rabbit tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 08:30 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 intaar kiti varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 niye satıyo 12 gün olmuş daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 mayhem slm :P bizde aldık psp bu kadar ıvırzat çıkmadı içinden value packtenmi çıktı bunların hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 tekrar up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 evet niçin satıyormuş ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar