Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya bu media player çoğunu bilmiyor bendeki grupların falan bi de üstü numaralı bazılarının hatırlayamıorum grupları albüm adlarını flm komik oldu iice hepsi bilinmeyen sanatçı :) winamp da tanımıyo yoq mu bunları netteyken tanıyabilicek bi program ad vs istemeden direk tanısın..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 media player da albümü takınca internete bağlı olman gerekio.pentagramın unspoken'ı takmıştım mezarkabul diye albüm fotosunu çıkarmıştım şok olmuştum! bide blind guardian'ın a nigth at the opera yı takınca hansi guardian die bulmuştu.[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi ne üşengeçsiniz gir cddb.com a ordan yaz kendin elle[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
DevilizeR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hmm Cddb yide destekleyen Quintessential Playerı öneririm taş gibi program tepe tepe kullan Wimamp3ün buglarından sonra....
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 winamp 3 çok buglı çıkınca geri dönüp 2.91 çıkardılar o güzel[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Öne çıkan mesajlar