m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaslar bu gün kanal d haberde verdiler pc bagımlıları die ve içinde knight ı da gösterdiler tehlikeli oyunların arasında ve bu haberin ayrıntıısı yarın aksam haberlerinde küçük yaştaki arkadaslar eer anne bananız kızıosa bu haberi onlara göstermemeye calısın :) kolay gelsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bence gostersinlerkiii su oyunun tadı cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 :( ya olamazzz benim babam zaten nerde internet bagımlılıgıyla ilgili haber falan görse özellikle bana gösteriyo :s eger yarın televizyonda cıkarsa lol olacagız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aynen banada sen hastasın doctora gidelimmi dior :d ve zaten söz verdim 2 hafta oynamıcam bu hafta son oks yakasıo diip duruolar bi rehberlik hocası bi anam bi babam bıktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 önce okuyun adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 soul +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 soul +1453 durumu abartmadıktan sonra hicbirsey zararlı değildir.. ve abarttıktan sonra.. hersey zararlıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar