Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaşlar 512 kotalı dsl var durmadan internet kopuyo bazen 2 dk bazen yarım saat arada sırada 3 saat falan duruyo bu kopmalar nedendir kopunca bağlamak 5 dk sürüyo bende devre dısı bırakıp etkinleştiriyorum trky dns ayar die bişi var onuda kullanıorum ama derdime deva olmuyor sorun nedir yardımcı olurmusunuz modemmi bozuk olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 telefon hattında sorun olabilir, mesela benim adslyi kullandığım hatta hem salondaki telefon hemde odamdaki telefon paralel olarak bağlı. odamdaki telefonu açınca bişey olmuyo ama salondaki telefon açılınca kopuyo benim bağlantımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya gittim konustum hatta sorun yok diolar pff yardım etsin biri kafayı yiyecem ben knight online oynuyorum oyuna girer girmez internet kopunca maus klvye nevarsa alıp yere atıorum ssaçımı başımı yoluyorum off :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 up ya =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya bilen varsa yardım etsin lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 splitter kullanıyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya o nedir biraz açarmısın bab fazla anlamıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 modemle telefon arasında ek bişey varmı ufak filtre amacı güden aletden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hmm evet bi kutu var 2 kablo takılı ordan bi kablo daha var oda telefona doğru gidiyor orada bi kutu daha var o rdanda 2 kablo var biri telefon kablosu biri dsl bunumu soruyosun fistan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 anten yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben sormuyorum robinson sormuş splitter var mı diye :) o splitter oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 voltaj dalgalanmasından modemin resetleniyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 onu düzeltmenin bi yolu varmı acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 valla ups ler var. ben yaşıyordum böyle bir sorun bastım parayı aldım bir tane rahat ettim. ama voltajdan olup olmadığını kesin olarak anlamadan almamak lazım. paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya nekadar alet yeterki sorunumu ortadan kaldırsın biraz yardımcı olabilirmisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu arada 1saat 18 dk dır kopmadı internet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=36 şuradan fiyatları hakkında fikir edinebilirsin. ben bunu kullanıyorum http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=510&ProductID=bd46271 yeterki sorun çözülsün diyorsunda ya voltajdan kaynaklanmıyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mesela benim oturduğum yerde akşam üstü başlıyor voltaj bozukluğu gece yarısına kadar sürüyor. diğer zamanlar süper. gerçi ups den sonra herzaman süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 telefon kablonu deiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kablodandamı olabilir sorun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar