DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 $izce combo hangisiyle daha iyi yapılır ? mouse ? klavye ? bence klavye.. açıklama yapamıcam offline olmam gerek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 klavye.. sen hic kombo yapan fare gordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mouse ile skill bardan basıolar skillere bi kac kisi mouse diodu da millet ne diou onu mrk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mouse + Keyboard.... başka sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 elimle xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bencede 2sinide kullanmak daha mantıklı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mouse suxxx hiç kullanmadım ama kullanılacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kim neye alişmişsa o daha iidir.. her yigidin bi yogurt yiyişi wardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dokunmatik ekran olacak 10 parmakla düşecen üstüne :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mouse + keyboard ! bütün imkanlari kullanmak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 her ikisinide kullanmak lazım çünkü ne klavye ne de tek mause ile combo olmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben mouse ile combo yapmiyorum tek elimi kullaniyorum. cift el ile daha kolay olmasina ragmen tek ele aliştigim icin tek elimi kullaniyorum. diger elim boşta oldugu icin ve skill dizilimim sag elimi kullanmama müsade etmedigi icin mouse dan yardim aliyorum :) biraz karisik anlattim sanirim ama böyle bişey işte :) skill dizilimini degiştirsem mouse kullanmama gerek kalmayabilir ama böyle mutlu ve huzurluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 xd sen senelerin pk cısısın tabi sen tek elle yapmada benmi yapam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence en iyi kombo yumruk,kafa ve dirsekle olur,eğer komboyu çift tekme ile bitirirseniz herkes sizi konuşur(patlatmalık bir topic:p).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 klavye ve gerektiğinde mouse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mouse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar