Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 frostwhisper daki lvl 60 elf priest imi satiyorum fiyati 100 ytl dir. karakter ay sonuna kadar acik . alicak kisinin istanbulda olmasa sarttir. ilgilenenler : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 iyi dusunun arkadaslar daha oncede satisa koymustum ama ilgilenemedim. oyunun turkiyede 80 ytl oldugunu dusununce 100ytl den ucuza lvl 60 priest bulamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ekipmanı nedir?guildi nasıldır,parasal yönden güçlümüdür konularına cevap verirsen belki daha kolay satılır,full tier 2 set varsa ben talibim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 race, guild vs? para epic mount item????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Satildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar