PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ceek n00b unu da adam yerine koyuyonuz ya helal olsun size.... ii bilir o apos spota ks yapip sonra arena ya adam cekmeyi... sonra n'olur? ceek yerleri öper... sen kim misin? -ben 1 hafta öncesine kadar ih4teu nun kullanicisiyim... char el deiştirdi.. .gerçi şimdi o adamla arena yapsan gene havada karada, uzayda dünyada v.s v.s yer seni... sonradan görme g.tü kalkmişin 1idir ceek suan bu arkadaşla arenada kapışacaktık 1 arkadaşımı yollayacam dedi ilk kendi tırstı arkadaşını kestim ondan sonra gel dedim gelmedi inanmayan varsa ssleri upload ede bilirim gördünüz işte boş boş konusmakla olmuyor noocom sende güveniyorsan gel a1 arenadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 -ben 1 hafta öncesine kadar ih4teu nun kullanicisiyim... char el deiştirdi.. .gerçi şimdi o adamla arena yapsan gene havada karada, uzayda dünyada v.s v.s yer seni... sonradan görme g.tü kalkmişin 1idir ceek tamam o adamlada kapıstım suanda arenada kestim isteyen varsa ss upload edim buda size kapak olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu arada ben ceek pamir nickli arkadaşımıza bana kulanıcı adını kullanmam için verdigi için teşekkür ederim artık paticik.comda hiçbir şekilde post topic açmayacagım takip bile etmeyecegim bu topic bana ceek nickine aittir pamir ile 1 ilgisi yoktur simdiden herkese by by artık ceek paticikde yok cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eheheh daha düne kadar şu abi bu abi cz de senle 1vs1 yapıp birgün video alacam falan derken birden aga olmusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dayanamadim eheheh daha düne kadar şu abi bu abi cz de senle 1vs1 yapıp birgün video alacam falan derken birden aga olmusun... hatatim boyunca kimseye oyunda abi gel teke tek yapalim abi bişe desem yardim edermisin vs demedim dememde neyse bu sondu herkes dediklerine inanmayin bir sorununuz probleminiz varsa pm ceek drsiniz oyunda bye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya dermisin sen murtaza abi seni bi kesemedim cz de falan yazan başkasıydı sanırım burada topik açıp +8 raptorum silindi bilmem heklendim die ağlayanda arkadaşın olmasın.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ceek forumdaki adı ofs bi kaç topik açmıssın bi bak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya dermisin sen murtaza abi seni bi kesemedim cz de falan yazan başkasıydı sanırım burada topik açıp +8 raptorum silindi bilmem heklendim die ağlayanda arkadaşın olmasın.. ? murtaza seni 1 kesemedim demişimdir murtaza abi ya seni kesemedin fln dememişimdi abi dememişimdir adamla geyik yapmisiz geyik sonucu ya murtaza sen 1 kesemedim gitti :p fln demişimdir git bak araştir picalloyada bugün mesela dedim nasi abartiyorsunuz ya siz herşeyi picalloya abi seni 1 kesemedim 1 vs 1 yaparmisin benlemi demişim yoksa ya picallo 1 kesemedim seni gitti :p 1 gün kapısırız inş hehe flnmı demişimdir hayatimda hiç hacklenmedim sadece dolandirildim bilip bilmeden konusma ne yazarsan yaz artik cvp vemricem lanet olsun paticikede senin gibi adamlarada bye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahahaha ya dün b.ktun bugün koktun he tmm cvb verme thxk4bb aga hertaraf anti olsa ne olur ? hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 daha dün ben, islak ve 1-2 kişi atilla beklerken susmuyordun. ben bi 5 dakka öylece izledim konuşmalarını. bi ıslak'a bi jade'ye b.. atip durdun. bende kes sesinin ceek yeter artik dedim. ama adam susmak bilmio. maşllah char flooder lı. dedim bakalım simdi ban ne dicek. siteme laf atti. babama bilelaf sölicekti de ben artık yeter dedim. sus demesem, daha yazicak da yazicak klavye delikanlısı. bakın ilk ve son kes söylicem: ben ne islak_tosbaga'nın ne jadereal in ne de patriot kalnının yalakasıyım. oyunu only4fun oynayan 3-5 kişiden biriyim sadece. bu kadar konusma yetmistir umarim ceek. cunku hala senle tartismak istemiyorum... lamers ... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 21:52 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 lan dallama senin neyinden korkup neyinden tırsacam... ih4teu gelmediyse ben gelirim bp kasiom 1 hafta bekle yeter... senin ne mal olduunu herkes bilior, 1 gün sebepli küfür edersin, 145641531 gün sebepsiz... allahin eziği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 axi bana mı söledin? Cunku accyi baska biri de kullaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 theridone artık bowlda gezerken stelathımı bozmaktan vazgeeeeç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Walla inanırmısın çok hosuma gidiyor su assassinlerin stealth ini bozmak. Apışıp kalıyolar :D. Tamam bi daha bozmam. Sen bana dalmazsan tabe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar