Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antipatriot clan video

PaMiR

Öne çıkan mesajlar

ceek n00b unu da adam yerine koyuyonuz ya helal olsun size....
ii bilir o apos spota ks yapip sonra arena ya adam cekmeyi...
sonra n'olur?
ceek yerleri öper...
sen kim misin?
-ben 1 hafta öncesine kadar ih4teu nun kullanicisiyim...
char el deiştirdi.. .gerçi şimdi o adamla arena yapsan gene havada karada, uzayda dünyada v.s v.s yer seni...
sonradan görme g.tü kalkmişin 1idir ceek
Sosyal ağlarda paylaş

ne var bunda demıssın
ne olacak bı turk clanının anti sini cıkarmıssınız tutupda antiilluminati yapsanız misal olarak(burda patriot sempatizanlıgı yok laflarımı carpıtmayın)clanın ismi hosuma gitmedi onu söledim sadece adını a koyun b koyun c koyun ama taşı gediğine koyun!kthnxbye
Sosyal ağlarda paylaş

ceek n00b unu da adam yerine koyuyonuz ya helal olsun size....
ii bilir o apos spota ks yapip sonra arena ya adam cekmeyi...
sonra n'olur?
ceek yerleri öper...
sen kim misin?
-ben 1 hafta öncesine kadar ih4teu nun kullanicisiyim...
char el deiştirdi.. .gerçi şimdi o adamla arena yapsan gene havada karada, uzayda dünyada v.s v.s yer seni...
sonradan görme g.tü kalkmişin 1idir ceek

-------------------------

bu adam herzamn bunu diyor her yerde hiç konuşmadım hiç sesimi çıkartmadım ama yeter adamı teke tekde kestim 5 kişi bana daldılar 1 kere öldüm ondan belli onu kestim diyor inanın kafayı yicem neyse tamm kestin beni
Sosyal ağlarda paylaş

müsait olduun 1 zaman soole de tekrar arena yapak tekrar
tadin damağinda kaldi ise...
ayrica orada tek olan bendim, 4 kişi olan sendin...
senin kıçın kızarmaya başladi kaçiordun yanindaki dallamalar spike çakti bana..
ama hala n00b deilim diorsan oyun içinde ih4teu ya pm at a1 a2 den 1inde olur...
senin eski kullanicin benle arena yapmak istior onun yerine gel seni keseyim de, gidin arena ya video ya da cek
kesersen eywallah dicem,
ama nah kesersin....
lvl 70 de olsan +8 shell setin de olsa 1 laf vardir
eşşeğe altin semer vurmuslar....
Sosyal ağlarda paylaş

http://badboyz.10.forumer.com/viewtopic.php?t=162
tanimam etmem ama gecen gun rastladim. arkadasin vizyon ve misyonuna ornek teskil etmesi acisindan ulke tanitimina kendince katkilari olsa gerek..

peki bekleyin 2dk bu konuyu açıklayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

2 hafta önce talos kesiyoruz , bu luqid denen adam talosu towna kadar çekti 5 kere yattım topicde açmıstım ztn burada zamanında bende bu adam friende ekledim bdcompany clanı talosu kesemedi diye towna guarda kestiren bu adam daha sonra cz goleme gelip hep bana ks yaptı siz olsanız küfür etmezmisiniz ? bırakın allahınızı severseniz buyrun buda ssler badcompany clanının ksersleri artı o luquid olayında lovenlygirlde gördü oda şahittir adam towna cekti okla neyse bişe demiyorum size birde beno o arenaya cagıran arkadşa diyorum bekliyorum ares1 arenadayım suanda pm atsın

http://img434.imageshack.us/my.php?image=18ys1.jpg

http://img384.imageshack.us/my.php?image=21iv.jpg

http://img384.imageshack.us/my.php?image=38vi.jpg

bilmediginiz şeyler hakkında yorum yapmayın ıslaka gelince kendisi yalan söylüyorsam yalan söylüyorsun desin 1 aya kadar baba nasılsın kanka nasılsın 2dk raptoru versene diyen adam artist olmus sözüm yok kimsenin sevip sevmemesi umurumda degil isterse tüm knight oynayanlar benden nefret etsin hiç problem degil ben mutluyum bundan böyle bilmediginiz konu hakkında yorum yapmayın

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 19:46 tarihinde, PaMiR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ih3t34 nicki ile konustum arena gel dedim keserim biçerim dedi simdide gelmem aksam dedi eski sahibide tırsakmış sende öyle axicocuk kendine güveniyorsan noocomda sende gel hodri meydan!

ulan sevenimiz oldugu kadar sevmeyenlerimizde varmışş
kazık soktum dimi sizi hepiniz bir hiçsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...