PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 orada clanlarının başkanı patriotun ismini söylemeyim anladınız siz shounttan her yer anti olsa neolur fln yazıordu ondan chati felan kapattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 islak tossbaaa abisi yoktu bugun golemde aldım kestim onu .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 antipatriota basarılar nede olsa kardesım o klanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bende de +9 shell set olsa ben de keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ceek n00b unu da adam yerine koyuyonuz ya helal olsun size.... ii bilir o apos spota ks yapip sonra arena ya adam cekmeyi... sonra n'olur? ceek yerleri öper... sen kim misin? -ben 1 hafta öncesine kadar ih4teu nun kullanicisiyim... char el deiştirdi.. .gerçi şimdi o adamla arena yapsan gene havada karada, uzayda dünyada v.s v.s yer seni... sonradan görme g.tü kalkmişin 1idir ceek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ne var bunda demıssın ne olacak bı turk clanının anti sini cıkarmıssınız tutupda antiilluminati yapsanız misal olarak(burda patriot sempatizanlıgı yok laflarımı carpıtmayın)clanın ismi hosuma gitmedi onu söledim sadece adını a koyun b koyun c koyun ama taşı gediğine koyun!kthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ceek n00b unu da adam yerine koyuyonuz ya helal olsun size.... ii bilir o apos spota ks yapip sonra arena ya adam cekmeyi... sonra n'olur? ceek yerleri öper... sen kim misin? -ben 1 hafta öncesine kadar ih4teu nun kullanicisiyim... char el deiştirdi.. .gerçi şimdi o adamla arena yapsan gene havada karada, uzayda dünyada v.s v.s yer seni... sonradan görme g.tü kalkmişin 1idir ceek ------------------------- bu adam herzamn bunu diyor her yerde hiç konuşmadım hiç sesimi çıkartmadım ama yeter adamı teke tekde kestim 5 kişi bana daldılar 1 kere öldüm ondan belli onu kestim diyor inanın kafayı yicem neyse tamm kestin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ceek videoyu indirdim eline sağlık güzel olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 http://badboyz.10.forumer.com/viewtopic.php?t=162 tanimam etmem ama gecen gun rastladim. arkadasin vizyon ve misyonuna ornek teskil etmesi acisindan ulke tanitimina kendince katkilari olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 müsait olduun 1 zaman soole de tekrar arena yapak tekrar tadin damağinda kaldi ise... ayrica orada tek olan bendim, 4 kişi olan sendin... senin kıçın kızarmaya başladi kaçiordun yanindaki dallamalar spike çakti bana.. ama hala n00b deilim diorsan oyun içinde ih4teu ya pm at a1 a2 den 1inde olur... senin eski kullanicin benle arena yapmak istior onun yerine gel seni keseyim de, gidin arena ya video ya da cek kesersen eywallah dicem, ama nah kesersin.... lvl 70 de olsan +8 shell setin de olsa 1 laf vardir eşşeğe altin semer vurmuslar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 savundunuz adamın kişiligini görüyosunuzdur ins. böyle kişiliksizlerin ko da ne işi var anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yowyow +8 raptor full şel we uniqlere karşılık +9+8 str set +6 raptor yowyow :) oyundakı +8 lerin (genelde raptor) kullanıcılarının cogu bu oyunu bılmıo yow yow surekli sd basarak bu iş olmaz. olsaydı neyse boşver xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 http://badboyz.10.forumer.com/viewtopic.php?t=162 tanimam etmem ama gecen gun rastladim. arkadasin vizyon ve misyonuna ornek teskil etmesi acisindan ulke tanitimina kendince katkilari olsa gerek.. peki bekleyin 2dk bu konuyu açıklayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 2 hafta önce talos kesiyoruz , bu luqid denen adam talosu towna kadar çekti 5 kere yattım topicde açmıstım ztn burada zamanında bende bu adam friende ekledim bdcompany clanı talosu kesemedi diye towna guarda kestiren bu adam daha sonra cz goleme gelip hep bana ks yaptı siz olsanız küfür etmezmisiniz ? bırakın allahınızı severseniz buyrun buda ssler badcompany clanının ksersleri artı o luquid olayında lovenlygirlde gördü oda şahittir adam towna cekti okla neyse bişe demiyorum size birde beno o arenaya cagıran arkadşa diyorum bekliyorum ares1 arenadayım suanda pm atsın http://img434.imageshack.us/my.php?image=18ys1.jpg http://img384.imageshack.us/my.php?image=21iv.jpg http://img384.imageshack.us/my.php?image=38vi.jpg bilmediginiz şeyler hakkında yorum yapmayın ıslaka gelince kendisi yalan söylüyorsam yalan söylüyorsun desin 1 aya kadar baba nasılsın kanka nasılsın 2dk raptoru versene diyen adam artist olmus sözüm yok kimsenin sevip sevmemesi umurumda degil isterse tüm knight oynayanlar benden nefret etsin hiç problem degil ben mutluyum bundan böyle bilmediginiz konu hakkında yorum yapmayın [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 19:46 tarihinde, PaMiR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 axicocuk bekliyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu arada noocom sen alta_turk sen bugün beni kestini zannetme o ben degildim arkadaşım oynuyordu yemek yiyordum kendine güveniyorsan senide bekliyorum boş boş konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bi de neden antipatriot clanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 asdsadsadas hep öyle olur zaten. bu 2 pm cok alıstım moradonda we burada * warya ben senı zamanında cok kesmıstım * warya sen benı kestın ama ben oynamıodum gel bı daha yapalım warmısın he gelcen mı ? xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ih3t34 nicki ile konustum arena gel dedim keserim biçerim dedi simdide gelmem aksam dedi eski sahibide tırsakmış sende öyle axicocuk kendine güveniyorsan noocomda sende gel hodri meydan! ulan sevenimiz oldugu kadar sevmeyenlerimizde varmışş kazık soktum dimi sizi hepiniz bir hiçsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oke ağa b@b th3 k3nk hepimiz hiçiz sen gr@alsın ağasın b@bsın süpersin own us all pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 mart da geldi ondan böle acayip sesler çıkarıo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @bubbachucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kardeşim arkadaşlarınız oynamai bilmiosa ya vermeyin charınızı yada afk kalın sonra yok arkadaşım oynuodu yok tüyüm kalktı kılım döndü zzzzzzzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar