Can_TR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben anlamıs deilim nasıl bir bug olduğunu ama solenenlere göre forgettenda ortaya gelip esc cekionussun sonra canawarlar sana dalmıomus sen onlara dalabiliomussun . ben giremediğimden bilemiorum dikkatimi cektide önceden forg. önünde 50 kisi falan olurdu bu sefer bütün millet orda 200 kisi war en az. yapan warmı bu bugu :d girip yapcam ama giremiorum ki , herkes yapıor cünkü millet milyarlarla oynuo bizde pot parası yok artık buraya kadar bu oyun hile yapılmadan oynanmaz.... yanlıssam soleyin beyler. ona göre dawranalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bütün millet yapıo zaten girdiğin zaman söylüolar alttan neyse ben sana söyliiiim hemen seeking açıosun bi party e girdiğin zaman mage e party pls diosun o seni tp lio sonra kımıldamadan bekliosun yaratıklar çıkıo falan ama sen hala kımıldamıosun son 5 dakika millet dalmaya başlıo sende dalarsın o zaman uyada otur boşver dalma bütün yaratıklar öldükten sonra chest çantana geliyo. ben mage im diyosan escape kullanmıyosun sundries de satılan call friend zart zurt scroll u alıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bi de ortada yerde duran karenin dışına çıkılmıcak die bişe duydum ben tam 4 dakka kaldıydı adamın biri gitti volcanic e vurdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bende yapitm ama kutudan bi ... cikmadi bos cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 diezde enion bow satılıktır pm me:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 diesin de b*ku çıkıcak galiba bu temple işi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 girdiğin zaman zaten kendini adamlara teslim ediceksin, işin uzmanı olmuşlar artık ne yapman gerektiğini herkez anlatıyo sana zaten mage isen havada kapıyolar hemen. bende bayadan beri giriyorum güzel item ve para yapılıyo yeni keşfettim ama girmeside bi dert tabii ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ok de party e giricen ama templeden 1 kutu cıkıyo sana cıkıcak deil ya =) neyse zaten bu tür konu açmak yardımcı olmak normalde yasakdı eskiden pati cıvımadan modsuz kalmadan önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 herkeze 1 er tane çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bunu sakın yapmayın. dün gece blackwinds girdi ve bunun bug abuse olduğun açıklayarak bir çok kişiyi banladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dewamı gelir inşallah. nıye bunu kapatmıolar. bır ara kapalıydı ne guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yapın yapın banlanında kurtulalım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar