Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal marsını okurken ağlayan küçük kız...

unac

Öne çıkan mesajlar

şimdi izledim videoyu.
kız en başta gayet kendine güvenen bir şekilde okuyo, yani başarısızlıkla ağlaması arasında bi alaka kuramadım, herşey gayet düzgün. okuduğu mısralardan etkilenmiş şekilde ağlıyor gibi gördüm ben. çok fazla yorum yapmaktan kaçınıyorum aslında, burdan sölenicek bişi değil bu, olabilir mümkündür ağlaması. bende 7-8 yaşlarında sarı zebek izleyip ağlamışlığım var.
Sosyal ağlarda paylaş

bi tanede vardı, istiklal marşını en güzel okuyarak 1. seçilmişti ufak bi çocuk. böyle bayrağı falan kaldırıyor bişeyler yapıyor.

bence bunlar pek inandırı değil, gerçeksede doğru bir davranış değil. istiklal marşı böyle duygusal birşey değil, toplumun o anki ruhunu başarılarını başaracaklarını konu alıyor. buna ağlamak ya yapmacıklıktır yada başka sorunların habercisidir. istiklal marşı okunurken göğsümüzün kabarması lazım, ağlamamız değil.

hepsini geçtim, tamam önemli bir şey istiklal marşı ama şu devirde bize istiklal marşını çok iyi okuyan bir toplum mu lazım yoksa sağlıklı, bilgili bir toplum mu? vatan sevgisi geçmişte olanlara ağlamak olmamalı. vatan sevgisi, bugune gelmiş bu milletin daha iyiye gitmesinde bi adımda bizim atmamız demek diye düşünüyorum.

ki izlediğim kadarıyla 2 side gelecek vaad etmeyen sorunlu 2 tane çocuktu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...