karpuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Hahaha kız sadece müsamerede ağlayan küçük kız abi, freedoma katılıyorum heaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 görüntü güzel, duygulandırıcı ama ona aglamamıştır bence küçücük kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 6 yaşında o kelimelerin anlamını bilmesi gibi bi ihtimal yok... 6 yaşında okulda flnda ögretmiolar tüm istiklal marşının anlamını.. aynen müsamere işi o korkudan aglıo yanlış okursam die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya 6 yaşında mı 9 yaşındamı bi karar verin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 İnanilmaz bi olay tabi cocuk baska bisey yüzündende agliyo olabilir fakat ben inanmiyorum ona... Herkezin beyni aynı deiglidr bence o kucuk kız bunlari anladi ve agladi.. ve baska bi zaman sorsan neden o an agladigini bilmeyecektir. . cunku coocuklara anlık olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 şimdi izledim videoyu. kız en başta gayet kendine güvenen bir şekilde okuyo, yani başarısızlıkla ağlaması arasında bi alaka kuramadım, herşey gayet düzgün. okuduğu mısralardan etkilenmiş şekilde ağlıyor gibi gördüm ben. çok fazla yorum yapmaktan kaçınıyorum aslında, burdan sölenicek bişi değil bu, olabilir mümkündür ağlaması. bende 7-8 yaşlarında sarı zebek izleyip ağlamışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bi tanede vardı, istiklal marşını en güzel okuyarak 1. seçilmişti ufak bi çocuk. böyle bayrağı falan kaldırıyor bişeyler yapıyor. bence bunlar pek inandırı değil, gerçeksede doğru bir davranış değil. istiklal marşı böyle duygusal birşey değil, toplumun o anki ruhunu başarılarını başaracaklarını konu alıyor. buna ağlamak ya yapmacıklıktır yada başka sorunların habercisidir. istiklal marşı okunurken göğsümüzün kabarması lazım, ağlamamız değil. hepsini geçtim, tamam önemli bir şey istiklal marşı ama şu devirde bize istiklal marşını çok iyi okuyan bir toplum mu lazım yoksa sağlıklı, bilgili bir toplum mu? vatan sevgisi geçmişte olanlara ağlamak olmamalı. vatan sevgisi, bugune gelmiş bu milletin daha iyiye gitmesinde bi adımda bizim atmamız demek diye düşünüyorum. ki izlediğim kadarıyla 2 side gelecek vaad etmeyen sorunlu 2 tane çocuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar