Somber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 server status loginserver offline ares 1 online ares 2 offline ares 3 offline ares 4 offline beramus 1 offline beramus 2 offline beramus 3 offline cypher 1 offline cypher 2 offline cypher 3 offline diez 1 offline diez 2 offline diez 3 offline xigenon 1 offline xigenon 2 offline xigenon 3 offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sormayi unuttum; wipe mi geliyo tekrar?.. (bir onceki wipte ta bazi dupe itemlar silinmedi diye biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 notice falan gecmedi direk dc verdi buyuk ihtimal wipe vardır yada bakım bugun yalan oldu yine oyun xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sanmıorum wıpe olcagını heralde restart yedı server bırazdan gelır uzulmeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 12000 tane holy var aress de diye duydum 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya kesin anladım >hastayım ben ke oynamadan uyuyamıyorum gene kalktım makinenin başına geçtim 10060 veriyo mp3 tavsiye edebilecek varmı acık değişiklik yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 the punisher soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar