Cute_X Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Beyler yarın 2 arkadaşım oyuna başlıcak plvl gibi ufak yardımlar lazım oyun hakkında bilgileri tam excalibur albionda nicklerinizi yazarsanız yardım alabilirler sizden .[hline] EDIT : UZUN IMZA [Bu mesaj Thalion tarafından 11 September 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bamya var 48 scout. balii var bide 50 scout. herdaim danışın yardım ederler, iyi yürekli insanlardır :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.] Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.] Obscurd Reborn level 3X Savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Cute imzanı kısaltırsan sevinirim demiştim daha önce de sana... Lütfen bu konuda birşeyler yaparsan memnun olurum...[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evet hatırladım ve düzelttim gitti imzam hühühü[hline]Morfein Nightwish 47 Paladin Kutsal Bakirenin Koruyucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar