metalgear Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 selamlar. 4 portlu modem kullanıoruz. baya bi ugrastıktan sonra makinelerimizi birbirine tanıttık. arkadasım benim makinemi rahatlıkla görüp, içini acabilirken ben bilgisayar ara'dan onun makinesini buluyorum fakat tıkladıgımda: x erişilemez. erişim izni fln filan die hata veriyor. bende norton kurulu. kapatmadan makinesini de göremiyorum bu arada. nasıl çözebiliriz bu sorunu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 onda firewall olabilir.. ya da bilgisayarını dosya paylaşımına kapatmış olabilir..onları gözden geçirin derim ben oncelikle..bi de onun bilgisayarına ip adresini yazarak da ulaşabilmen lazım..o sekilde deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşın kasasına örümcek kaçmıştır senin kasadaya bi örümcek bul koy tmmdır ağ sorunsuz çalışır örümcekleri beslemeyi unutma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadasinin bilgisayarında bilgisayarımı açıyosun c yda d (her neyse)sürücüsüne sağ tıklayıp özellikleri açıyosun ordan paylaşım a tıklıyosun gerisini de yap artık:p bi de bu komu donanım a girer :)) yanlış yere açmışsın topic i [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 22:21 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar