Jesperian Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 emule de dl ettigim ps2 oyunlarını winrardan cıkaramıyorum bir türlü. www.ps2rip.net www.ps2rip.com falan filan olması lazım olmuyor daha önce rastlayan var mı acaba bu ps2 oyunlarından indiren adında bu siteler gecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 başka bi yerdendir.. ispanyol siteleri var.. bende psp yok ama geçenlerde bi arkadaş bana sormuştu aynı olayı.. bi ispanyol sitesi buldum nette baya bi uzun sürdü şifreyi bulmam ispanyolca bilmediğim için ama bu yazdıklarınla alakası yoktu www."bişibişi".com/458 478 24586 1 bu şekilde boşluk+ sayılardan oluşuodu.. senin indirdiğin emule linkinde bi site ismi yazmadığından eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 belkide iso dosyasıdır malum winrar da onu sıkıştırılmış gössteriyor.. uzantısının rar-zip-ace-hede-hodo olduğuna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 büyük ihtimalle iso dosyasıdır. hazır yeri gelmişken ps2 oyunlarını dvd'ye kopyalarken ayrıcana bişey yapıyormuyuz yoksa direk medya dvdsi yapıp içine atıyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evet onlar iso dosyası nero veya alchol ile dvd ye 4x hıznda image record dersen çalışır ama 4x olmazsa olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 "ps2 password" diye bi text dosyası arat, son versiyonunu indir. malum dağıtıma ait tüm ps2 oyunlarının şifreleri yazıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 olur da rastlayan olursa sifre sudur : para conseguir el pass envia ps2rip al 7595 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evet xlaidehlevar , 8x ile düz belgeleri veri diski yarattım ama calısmadı biras daha yardımcı olur msun acıklayablirsen? alcoholle fln nası yapıcaz net olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 daha dogrusu nero yu soriim onu kullanıorum . veri diski yarat baslıgı ile dosyaları ekleyip 4x le mi yazmak lazım yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 divxplanet.net'ten alıntıdır.. dosyamız tamamen indiğinde şu şekli alacaktır... bu dosyayı çift tıklayarak winrar programının açmasını sağlıyoruz. açıldıktan sonra extract to seçeneği ile hdd mizin uygun bir yerine bu dosyayı açıyoruz... açtığımız bu dosyanın içindeki winrar ile sıkıştırılmış ve parçalara ayrılmış dosyalara ulaşıyoruz. (bunu bu şekilde yaparak daha fazla sıkıştırma sağlanıyor ve partlardan birisinde arıza olursa tümünü indirmek yerine arızalı olan partı indirmek için yapılmaktadır.) herhangi birisine çift tıklayarak tekrar winrar programını çalıştırıyoruz. winrar açıldığında içinde .iso uzantılı bir dosya göreceğiz. bunuda winrar ile açabiliriz ama açmayacağız. bu hataya düşmeyelim. .iso dosyasınada extract to dedikten ve işlem bittikten sonra .iso haricindeki tüm dosyaları silebilirsiniz. ne olur ne olmaz ilk haline yani emule ile indirdiğinize oyunu yazma işlemi bitene kadar dokunmayın... gelelim yazdırma işlemine. ben bu iş için alcohol 120% programını kullanıyorum. programı açtıktan sonra solda image burning wizard yazısına tıklıyoruz. açılan pencerede browse diyerek .iso uzantılı dosyamızı gösteriyoruz. next diyoruz... yazma hızını 2 hız seçip start diyerek arkamıza yaslanıp writer'ımızın yazma işlemini bitirmesini bekliyoruz... size tavsiyem 2 hızla yazdırmanız olacaktır. her hızdaki dvd lere 2 hızla yazdıramıyoruz maalesef, ben 4 hızlı dvd lere 2 hız yazdırabiliyorum. evet 4 hızla hatta 8 hızla bile yazdırabiliriz ancak ps2 miz bunlar içinde en sorunsuz 2 hızı okumaktadır. tecrübelerimle sabittir. 2 hızla yazdırdığım halde bazı oyunları okumamazlık etmiştir. bu konudaki tavsiyem ise rw dvd (yeniden yazdırılabilir) kullanmanız olacaktır. aksilik olurda okumaz ise boşuna dvd harcamamış oluruz. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 07:28 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sagol garadia, ben de dün gece alcohol ile yaptım nero ile muvaffak olamamıstım.bazı rar lardan .iso degil de .cue cıkabiliyor heralde aynı mantık olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evet cue direkt olarak isonun aynısı ama daha eski bir format islemcilerin ve writerların daha yavas oldugu dönemlere ait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aynı konuda yeni bir sorunum var ilgilenen olursa sevinirim; torino 2006 pal multi5 cdfull adıyla torino 2006 indirdim. ancak dvd ye yazamıorum cue yu sadece cd ye yazmayı kabul ediyor alcoholde. cd ye yazdım, ancak en düsük 8x ile yazıyor, yazdım denemek amaclı fakat calısmadı ps2 de. buna ne yapabilirim calıstırmak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar